cookiemonster
merhaba arkadaşlar eve çıkacağım ve nasıl olur nasıl yapılır hiçbir fikrim yok. eminim ki çoğunuzun iyi güzel tecrübeleri vardır. yardımcı olursanız çok sevinirim. facebookta grup falan aradım öğrenci evleri için ama bulamadım 😔

Yorumlar

kan
kan @kan
8 yıl
öncelikle; emin misin .!? (:
admiral
öğrenci evi dondurmaya benzer dolapta tutarsan erimez dışarı koyarsan erir bir şey kalmaz tüm öğrenci evlerinin ortak problemi arkadaşlarla geçinememe kafa dengi olmuyor olanda evde başka karaktere bürünüyor bazı adamlar yemek seçer bazısı her şeyi yer bazısı iğrenç yemek yapar bazısı güzel yapar kimisi temizdir kimisi pis para bulunurda kaliteli adam bulması parayla olacak iş değil patates kızartmasından başka bir şey yemeyen adam gördüm dışarda tertemiz evde yanına yanaşamazsın odasını çok götürür en çok o kirletir sen temizlersin her gün ev dolar taşar para yetmemeye başlar oturur konuşursunuz 1 hafta normal olur sonra aynı devam yani anlayacağın tecrübeli biri olarak söylüyorum ki İnsan gibi biriyle çık arkadaşınla çıkma eve aran açılır kuralları baştan koy ve kesinlikle uyulması gerektiğini diret ama ev işi bana göre değil onu biliyorum sana da allah'tan sabır diliyorum.
mslhlm1907
kardeşim ben ev konusunda hiç bir şekilde sorun yaşamadım ama şunu bilmelisin ki en yakın arkadaşınla eve çıkarsan onu kaybedersin ona göre dikkat et :)
cookiemonster
evet çok samimi bir arkadaşım değil iyiyiz ama can ciğer kuzu sarmalık değiliz. ortadaki ciddiyeti bozacağını sanmıyorum çünkü bazı konularda ne kadar ciddi ve kararlı olduğumun farkında.asıl sorun ev eşya işi nasıl oluyor. tam bi süt evladı yetiştim nere gidip ne yapacağım evde neye dikkat etmem gerekiyor rutubet nedir nasıl anlaşılır vs. sıkıcı konularda öneriler için şimdiden teşekkürler 😇
anonim
aklin varsa cikma ☺
anonim
aklın varsa 1+1 evde tek kal
kan
kan @kan
8 yıl
öğrenciliği böyle tamamla bence nasılsa ilerde illaki eve çıkacaksın (:
1. bu devirde ev sahipleri tam bir kan emici (biraz da haklı olarak)
2. ikinci el eşyacıları gezmen lazım ya da sayfalar var mezunlar yok fiyatına veriyor ama bunları her türlü bir araya getirmek ölüm. hevesini çok iyi anlıyorum ama bi daha düşün derim.
3. nakliye işi var ki atakumda bu işi öğrencileri sömürerek yapan bir çok yer var.
4. tabi evi buldun eşyaları içine attın temizlk yerleşme sonra bir şükür kahvesi.. inan o kahvenin tadını ömrün boyunca unutamayacaksın (((:
benden sana bol şans (: