obsesion
yalnız yaşamayı güzel sananlara sesleniyorum. ne yediğin yemeği biliyon ne uyuduğun uykuyu biliyon ne uyanış saatin belli ne yatış saatin, uyunmuyor da zaten berduş gibi salonda balkonda dolaşıyon ara sıra dolabın kapağını açıp bi kaç dk boş bakıyon. bulaşığı var temizliği var çamaşırı var. yalnızlık iğrenç bişey be . ama alıştığımızdan mıdır bilmem bırakılmıyo da öyle kolay kolay. sözlerime burda son verirkene , bir dk doktor bey geliyorum , trollcuk yorum atmamanı diliyorum.

Yorumlar

trollcuk
cümlelerin ilk harflerini büyük yazsaydın ve 'bişey'i ayrı yazsaydın yorum atmazdım. ☺
bitchy
aynen beeee
ultraslan
yalnız @trollcuk o bişey değil bir şey. ;)
bu arada @obsesion yalnızlık allah'a mahsus demişler bilirsin. :)
ronay
hep kötü taraflarından bakmışşın sende @obsesion.ne güzel karışan yok görüşen yok istediğini yapabiliyon istediğin yere gidebiliyon rahat rahat boşver sen yalnızlık iyidir :)
olimbera
kafa rahat oluyo işte ne güzel ☺
obsesion
kafa rahat oluyo istediğini yapıyosun diyonuz da hergün poolparty yapılan bi şehirde yaşamıyoruz arkadaşlar zaten şu yaşa gelmişiz istediğimizi yapma özgürlüğümüz vardır genel olarak. iyi yanlarıda var ama ben kötü yanlarına deyindim sadece :)
hoholi
ben hiç tek kalmadım ne demek pek bilmiyorum ama bazen ev halkı bir yere gider ve evde tek kalıyorsun o ne rahatlık be kıyafetlerini istedin yerde bırak istedin saate eve gel mis , birde üstüne sürekli temizlik yapmak yok wuhuu süper ... İyi yanlarına bak bende bu sene eve çıktım bakalım neler olcak 😂
olimbera
kastım partiler ve özgürce hateket etmek felan değildi zaten dediğin gibi istediğimizi yapma özgürlüğümüz imkanlarımız doğrultusunda var zaten ama kalabalık olunca sorun bitmiyor ya ailenden illaki birinin bi derdi sorunu oluyo ama tek olunca kafa rahat olur yani sadece kendi derdin :-)
obsesion
@olimbera o kısmı ronay için yazmıştım aslında ama haklısın bu konuda değişik bi durum tabi kii :)