anonim
ben gercekten anlamıyoruk bi insan okulunu neden kötüler tamam dört dörtlük değikdir belki ama illaki olumlu tarafları vardir. elinizden geldiği kadar imkanları kullanarak kendinize fayda saglamak yerine sürekli bi kötüleme içindesiniz. bu kadar nefret ettiğiniz bi sehirde okulda okumayin birakin gidin simdi demesi kolay nasil birakilim dalga mi geciyosun diyenler vardir ama kusura bakmayin kimse sizi zorla getirmedi omüye. hem olumsuz ve nefret dolu yorumlarinizla gelecek arkadaslara engel oluyosunuz onlar belki sevecekler mutlu olacaklar lütfen esit tarafli degerlendirin sadce olumsuz tarafta değil.

Yorumlar

arrow
senin amaç ne ben çözemedim açıkcası dağdan gelip bağdakine laf ediyosun şu an farkındaysan
anonim
pardonda ne alakasi var bagdakiyle dagdakiyle olayi neresinden anladin ben çözemedim asil ha şoyle anladiysan duzelteyim ben de omuluyum disardan veya tercih yapacak biri degilim @arrow
arrow
pardon ama 02.07.2015 tarihinde bir yazını gördüm şöyle başıyordu : merhaba ben daha omü de değilim ama görünce yazmak istedim. ... ne olduğunu çözemedim o yüzden merak içerisindeyim . hangisi doğru sen söyle ?
olimbera
anonim bunlar arrow güven olmaz :-)
anonim
burdaki her anonim bayan ayni kisi degil yalniz dikkatinizi cekerim kac tane anonim var @arrow bn ilk defa yazdim gerekirse uyeligimlede yazarim siz nickinizle yaziyosunuz diye bu size arti bi guven mi kazandiriyo bunuda anlamis degilim olimbera buda sana cevabim tatlim :)
degisim
kendi uyelik nickimde bu @degisim eger ikna olacaksan ve merakin gidecekse o yaziyi yazarken uyelik girisim aktif degilmis farketmemisim o yuzden anonim olarak gitmis @arrow umarim merakini giderebilmisimdir!
arrow
@olimbera katılıyorum :) anonim kız sana gelince senin nickinin adı anonim_bayan değil mi zaten yoksa ben mi yanlış biliyorum. hem değişim demişssin öyle bir üye yok yani daha yeni 1 yorumu var onu da şimdi attın sanırım :)) aslında niyetim seni ifşa etmek değildi ama kusura bakma yani sinir oldum biraz !
degisim
bak arrow ya bn anlatamiyorum yada sen anlamak istemiyosun ben ilk defa yazdim buraya ve oda anonim olarak yazmisim uyeligimi girmedigim icin degisim olarak yazmadim evet daha once ama uyeligimin olmadigi anlmina gelmiyo hayir neye sinir oldun anlamdim yani ifsa olacak bi durumda yok ifsa ettigin bisey de yok zaten bn kendi nickimi duzelttim sadece her anonim bayani ayni kisi olarak algiladiginiz icin!
seyyah
☺ ben de el atiyim duruma öncelikle sakin oluyoruz arkadaslar;) evet @arrow kardesim 'anonim_bayan' bir üye adı degil. üye girişi yapilmadan yazilan her entry kadinlarda 'anonim_bayan', erkeklerde ise 'anonim_bay' ismiyle gözüküyo sistemde. dolayısıyla sen de üye girişi yapmadan bi mesaj yazdiginda 'anonim_bay' adı altında gözükecektir mesajin. ha yok bilip de mahsus kızı kızdirmak için yapiyosan valla ayip etmiş olursun bu kadar uzun açiklama yaptik:d
degisim
sonunda beni anlayan biri çikti teşekkur ederim seyyah arkadas belki senin dilinden anlar arrow :)
arrow
öncelikle kusuruma bakma @degisim bugün benim için çok iyi geçmedi biraz stres dolu bir gün yaşadım anlayacağın pek kendimde değildim . evet doğru her anonim aynı kişi olamaz sana da inanıyorum tekrar afedersin
degisim
neyse arrow bunu farkedip kabullenmen guzel onemli degil hic tanimadigin insanlarin dusuncelerine bile bu kadar sinirlendigine gore baya kotu gecmistir eminim gunun umarim halletmissindir her neyse.
arrow
pek hallolduğu söylenemez ama çok şükür kazasız belasız bitti sayılır bu gün de .
degisim
şükretmene sevindim her ne olsada :)arrow