merakediyorum
kız arkadaşımın benden eski sevgilisini unutamadığı için ayrılışından 2 hafta geçti.maalesef gururlu bir insanım ve nasıl mutlu olursan öyle yap dedim ayrıldım.ve şuanda benden hoşlanan bir kız var ve onunla takılıyorum.ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum ama yinede birlikte olacağım.çünkü bu aralar çok agresifim ve hiç bir kıza inancım kalmadı.artık böyle.ne kadar doğru ne kadar yanlış umurumda da değil açıkçası....(kırık bir kalp nasıl oluyor herkes öğrensin)

Yorumlar

shitlembikk
kızı üzüp ilgisiz davranma da hakkına girmiş olursun yoksa. beddua alırsın o kadar benim de başıma geldi unutmak için muhtemelen bana yazdı sonra çok üzülen ben oldum yazık olur kıza yani
anonim
hakkı bu kadar çok düşünürsünüz ama gider en büyük günahları işlersiniz
hoholi
kıza boş umut verme diğer kız seni üzdüyae şuankinin ne suçu var ?
degisim
bi kız seni üzdü diye seninde bi kızı üzmen mi lazım hayır bnce de yapmamalısın.
frances
ne kadar değerli kalbin varmış. parantez içinde (herkes benim gibi üzülsün. ben bir ezik olduğum için kimseye acıyamıyorum) yazdın diye sana acımadık malesef. ne yaşamış olursan ol bu sana insanları üzme hakkı vermez. belki kız eski sevgilisini unutamadığı için ayrılmamıştır senden. kinci olduğun için ayrılmış da olabilir.
anonim
sen dua et yenisini bulmussun ben 1 yildir sapim bi de eski sevgilim düğünüm var diye aradı çeyrek mi bekliyo ne anlamadım bende seneye okul açılınca hızlı bi giriş yapacam .d .d ancak atlatabildim .d
arkeoriki
bu kızda hayatı ve hayatın içinde insan gibi gezinen gevşekleri (buraya gelecek en uygun cümleyi sizler biliyorsunuz) seninle bir tanımış olur . tecrübe edinir diyelim madem koydun kafaya bunu yapmayı.