Gerekovic
mutfakta tek başıma oturmuş yaptığım türk kahvesini yudumluyorum. bir yanda da müzik açık tabi. benim listemde öyle eğlenceli pek şarkı yoktur. İcimi karartmak icin bire birler. ben de rahatlayayim diye bağırarak söylüyorum şarkıların bazı yerlerini :)

Yorumlar

shuzman
bak öyle yapma benden sana tavsiye her türlü müzik olsun listende bende öyle o an ruh halin nasılsa ona göre dinle bende müslüm baba da var pilli bebek te pop var yabancı var slow var rap var hap var cigara var ex var roj var :d sen ne istiyon abla ?
Gerekovic
bana ordan bi tane ex ver :d ya bende de hepsi var. ama niye bilmiyprum hepsinde ayni etki :d
shuzman
aslında şöyle bi durum var mesela ben deli gibi seviyorum günlerim geçmez oldu sevdicegimsiz ama gel gelelim ki dejavu duydum ki unutmuşsun dinliyorum :) ama ritim de önemli ben suan o şarkıyı öyle bi durum olduğu için değilde ritmi hoşuma gittiği için dinliyorum.ex taze bitti de roj versem :)
Gerekovic
haklisin ritim de önemli. ritmi hizli ama sözleri ağır olan sarkilar da var :) allah sevdiceğinden ayırmasın :) roj mu? o da olur :)
shuzman
amin amin amin vala cok içten amin dedim insallah kabul olur :) tamam sana mersinden sıcak sıcak yolluyorum bi paket roj :)
Gerekovic
İnşallah olur ya :) teşekkürler :)