player1
hayatım boyunca kelimelerle dost olamadım ben ya. arkadaş 3 senedir sevipte söyleyemediğim bi kıza günlerce düşünüp mesaj atmaya karar verdim açılacaktım söyle gitsin kurtuluyum diye. ve yazdığım şey "dostum naber". sinirden çıldırıcam arkadaş bi insan bu kadar öküz olabilir mi ya. hatırladıkça nefesim daralıyo hangi kafayla tutup dostum dedim bilmiyorum. umarım yaşamazsınız çok içe oturan bişey

Yorumlar

Gerekovic
bir gun öyle bir psikolojiye giriyorsun ki attigin mesaj 'ben sana aşığım' oluyor.. cevap insallah güzel olur o sirada:)
sapsaskin
hata yapıyorsun bence. sen hislerini söyle hiç değilse İleride acabaların keşkelerin olmaz. söylemezsen keşke dersin ama söylersen napalım ya nasip değilmiş der içinde acını yaşar bitirirsin. yinede karar senin tabi
player1
inşallah be usta aylar yıllar oldu söyleyemedim
Gerekovic
söylersin. söyleyemeyeceğini saniyorsun ama söyleyebilirsin. ama dostu olarak yaklasmaya devam edersen ters tepki alabilirsin.. dikkatli ol. fazla da bekleme bence..
loralin
bir süre sonra dost olarak geçinmek seni yoracak,bırak söyle hislerini. şimdi de üzülüyorsun,olumsuz oldu diyelim kendi yoluna devam edersin.bunu bir düşün bence. İnşallah cevap olumlu olur :)