leopar
kizlara bise sorucam yarin beni kuyumcuya goturcekler kayinvalidem falan bana nisan icin taki alcaklar sizce set mi alayim yoksa kolye ile bilezik mi ??? cok heyecanliyim bu arada nisan yapicaz o yuzden canlar

Yorumlar

Gerekovic
hayirli olsun. allah tamamini erdirsin. üzgünüm bu konuda bir sey diyemeyecegim. ama bence set daha mantikli degil mi? tabi şimdi bakinca bilezik ve kolye de daha mantikli.. bilemedim ben :(
masallaranlatiyorum
bilezik al şööyle kalın ama zarif işlemelilerden. bu arada yaş kaç. evde kaldım mı bi kontrol edeyim😄
seyyah
heyecanin yazina yansimiş zaten nişan için taki alicaklar demişsin sonunda tekrar nişan yapicaz o yüzden demişsin:) soruna cevap vermiyorum kızlara sormuşsun;p rabbim hepinize nasip etsin bu heyecani hayirli olsun inşallah.. allah tamamina erdirsin
siyahseverbayan
setin fiyatı çok düşüyomuş bilezik daha mantıklı
anonim
bence beşi bir yerde al 😃
hitheare
kızlara sormuşsun ama söylemeden edemiycem varil petrol işine gir zarar etmezsin
kizilkivircik
boşver bisey alma zaten kadının oglunu aliyon :d
leopar
cevaplar icin tesekkur ederim evet cok heyecanliyim :) bencede set mantikli yas 21 4sene oldu artik nisanlanmaliydik dugun ne zaman ben bile bilmiyorum . :)
malifalitiko
kızlara sormussun ama yorum katmak istiyorum arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. kesinlikle bilezik al. setler özellikle trabzon beşlisi süslü dursada paraya çevrileceği zaman çok değer kaybediyor ama bilezik alırsan değer kaybı az olur. ben olaya maddi yönden yorum yaptım ;)
alice
trabzon hasırı al asla değer kaybetmez.
alice
bak şimdi aklıma geldi bide günlük kullanabileceğin zarif kolye ve bilezik ya da künye aldır. kullanmasan bile kenarda durur.
shitlembikk
aday adayı bile yok ama özendim valla. allah bir yastıkta kocatsın :))
shuzman
set alma zarar edersin demedi deme sonra ablamdan biliyorum seti bozdururken cook zarar ediyorsun hayirli ossuun bu arada :)
olimbera
bence her yeni gelinin bir seti olmalı setde aldır sen ama ayrıyetten kolyeydi bileklikti aldırma bilezik aldır 😀
bu_hesap_silinmistir
bencede bilezik aldır o seti napacan zaten onlar satılmak için alınıyo bari değer kaybetmesin :d tabii ben böyle şeyleri gereksiz bulurum ama alıyosanız madem işe yarasın.
tabuttarovasata
:d ahahhahah!frances yine çok güldürdün beni. :d
yesilimsi
set alma da ne alırsan al :d
leopar
set aldirdim bu seti sevdigimdrn degil elalemin yuzunden bilezigi sonra alicaklarmis zaten .yeni gelinin eli kolu dolu olmaliymismis da mişmiş .cok sacma . ileride gelin olucak arkadaslara tavsiyem siz benim gibi trk gitmeyin kendi aikenizden birini yaniniza alin yada sozlunuzle gidin yoksa kukuma kuşu kadar sessiz cigliklar atabilirsiniz kuyumcuda . ;)