eirene
arkadaslar anlamıyorum nedir bu carsamba elestirileri artik her yerde görmekten ben sıkıldım. gelen varsa gelmesin. igrenc bilmem ne. ben de gidiyorum oraya arkadaş nedir derdiniz. ha bi de atlayanlar var bilmeden yazmayacaksin diye. ben fakültenin carsamba da olduğunu bile bile yazdim. yapacak bir sey yok orasi geldi. hangimiz zorunluluktan yapmiyoruz bazi seyleri ? baska secenek vardi da biz mi yazmadik. yok yazmasaydin yok etmeseydin. herkes neden carsambadan nefret ediyor ? kimse omrunun tumunu orda geçirmek zorunda degil ya ? üniversite bitince nereye istiyosan git imkanin varsa. samsun çarşamba dan mi ibaret arkadaslar ben gittim kaydimi da okuld a yaptirdim gordum orayi da 1 saate samsundasin arabayla yarim saat neyin sıkıntısı bu ? ya bilmiyorum o kadar doldum ki bi de bu çarşamba ya sovenler sagolsunlar iyice delirdim. anlayacağınız yazasim geldi yazdim. findik kabugunu doldurmayacak şeyleri kendine dert edinen insanlar var yemin ediyorum yok mu baska derdiniz diyorum. sebebini bilmedigim acayip bi sinir stres var uzerimde nasil kurtulurum bi yardim edin. kafami dağıtmam lazim. (ilac demeyin zaten kullaniyorum)

Yorumlar

sherlock
ben atakumdayım gidersen temel ihtiyaçlar için (kiyafet vb..) onlar için yılda 2-3 kez gitmişliğim vardır merkez diyorlar da merkezde olan her şey buralardada var yani her yerde de vardır
eirene
@sherlock aynen de insanlar bunu anlamak istemiyor.
rendroy
çarşamba'nın kötü olduğunu düşünmüyorum. herkes atakum'da yaşayacak okuyacak diye bir şey yok. İnsanların dediğine bakmayın keyfini çıkarın, yeni bir yere giden insan neresi olursa olsun bir alışma süreci geçirir.
shitlembikk
yaran var ki gocunuyon heralde neyse allah yardımcınız olsun 😂ahaha şaka yaptım şaka. haklısın tabi insanların okuduğu yerin kötülenmesi gıcık bir durum. sen memnunsan sorun yok başarılar hayatta :))
eirene
@rendroy atakuma da gittim arasi cidden uzak cekilmez yani orda yasayip okula gitmek bence. aynen yeni yer yeni insanlar biraz sicak baksin insanlar diyorum. 😂 @shitlembikk memnunum tesekkur ederim sana da basarilar hayatta 💪👍