bulgarian
bu yazıyı yazsam mı, yazmasam mı diye çok düşündüm çünkü kimliği açığa çıktığında yanıma sahte arkadaşlar gelmeye başlayacak ama yarın keşke dememek için geri dönüp baktığım da 2 kere daha düşünmemek için hani şimdi de biraz olsun psikolojik olarak rahatlamak için buraya bu satırları yazacağım artık.
ben yaşadığım şehirin en önemli en güçlü ailerinin birisinin oğluyum.
güçten kastım ise hem maddiyat hemde itibar olarak.
bu etken dolayı asla tam kendim olmak istediğim gibi yaşayamadım, nereye gitsem soyadımdan dolayı hemen tanıyorum, ailenin de tek oğlu olduğum için sağ olsun babam da şehirde ki hemen hemen herkes ile tanıştırdı. elimin altında herşey olmasına rağmen hiç birini kendi emeğim ile yapmadığım almadığım için mutlu değilim, hatta beni rahata alıştırıp hayatın zorluklarını göstermedikleri için aileme kızgınım bundan dolayı da sık sık kavga ediyorum zaten.
şimdi ise yeni bir hayata başlamak için, yeni bir kimlik kişiliğe ile samsun'a geliyorum, beni ben olduğum sevecek insanlar olduğu için, soyadımdan dolayı işlerim de torpil yapacak insanlar olmayacağı için, kendi paramı bile kazanacak ihtimalim olduğundan dolayı bile düşündükçe mutlu oluyorum.
evde özel üniversiteye yollayalım baskından kaçıp da iş bulmanın çok zor bir bölüm olduğunu bile bile o bölüme yerleşmiş olmamın düşüncesi bile beni mutlu ediyor.
yeniden doğup yeni bir kimlik ile hayata başlayacağım 28 eylülü iple çekiyorum.
rabbim inşallah yar ve yardımcım olur,

Yorumlar

bu_hesap_silinmistir
senin adına sevindim bi şeyleri kendi başına kendi emeğinle yapmak kadar mutlu eden bi şey yok. pes etmemeni diliyorum :)
papatyakokusu
bende benzer bi durum yaşadım. ailemin en küçük kızıyım el bebek gül bebek büyüttüler prensesler gibiydim baba evide herkes tanır ve çok severlerdi beni kimse büyüdüğümü kabullenmiyordu bende sinirlendim. önce şehir değiştirdim dayımın yanına gittim bi süre sinra kendime ev açtım sonrada üniversite tercihi yaptım bende. şimdi herşey daha güzel. yaptığın şey çok hoş başlarda biraz zorlanabilirsin belki ama sonralara doğru alışıcaksın.
dakoh
amin kardeş, inşallah her şey dilediğin gibi gerçekleşir, rabbim yardımcın olsun 😄
anonimanonim
vallahi helal olsun elinin altında her imkan olupta kendi yaşamını kendisi kuran kişileri televizyonda görmüştüm hep gerçektede varmış meğer bence ailene kızma yani onlarda herşeyin iyisi vermişler sen iyi ol diyedir başka bi açıklamasıda vardır belki bilmiyorum ama düşüncenin taktir ettim doğrusu inşallah istediğin gibi olur herşey allah yardımcın olsun çevreyede dikkat et benim ikinci yılım ve sana vericem en iyi tavsiye bu galiba 😉
tabuttarovasata
ben şimdi bir tahminde bulunacağım ama @bulgarian onay vermeyecektir.aramıza hoşgeldin öncelikle.kazandığın bölüm arkeoloji olabilir mi?
bulgarian
arkadaşlar hepinize temennileriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim
@tabuttarovasata hayır arkeoloji değil ama ona benzer :))
tabuttarovasata
tamam sanat tarihi o zaman :) neyse ben çok şey yapmayayım.fen edebiyattasın anlaşıldı! ;) hayırlısı artık. :)