minona
sizin sevdiğiniz mi, yoksa sizi seven mi ? bu ayrıma düşeniniz oldu mu hiç ? gerçekten zor...

Yorumlar

minona
beni sevenin beni sevdiğinden emin olamamak, belki de beni seviyormuş gibi görünüp aslında sevmemesi gibi sebepler benim için zor olsa da beni sevdiğimden mecburen uzaklaştırmak zorunda kaldı.. biraz gözünü açıp kendisini seveni de görebilmeli insan..
bu_hesap_silinmistir
sevdiğim tabii ki beni sevene ya sevemeyipte onu da mutsuz edersem diye yaklaşmam. pişmanlık yaşamadım mı onu da yaşadım sadece biri için belki beni seveni seçseydim daha mutlu olurdum belki bende severdim ama aşık olunca insan mantıklı davranamıyo
Gerekovic
ben de hep sevdigimi sectim ve sonu hüsran. beni seveni secsem belki de daha iyi olacaktı fakat benim sevdiğimin beni sevebilme ihtimali cok düşük de olsa olduğu icin yapamadim.. o ihtimal bitirdi hep beni..
dakoh
beni seveni seçtim. pişman değilim. hiç olmayacak biri bile olsa kişi sizi gerçekten, kalpten seviyor ise bu sevgisini sonunda size de bulaştırıyor, bir süre sonra onun yollarını beklemeye başlıyorsunuz, adını duyunca içiniz bi hoş olmaya başlıyor.. bi gönül diğerini sevince o da ona kayıyor güzellikle :)
yesilmavi
herşeyden önce kendin gelirsin. seçimin basit. "senin sevdigin" (mutlu olmak için bencil olmak şart)
fvy
fvy @fvy
8 yıl
hiç biri :)
blue
zor ama karşılıklı olmasını isterdim
shitlembikk
seni seveni zehir olsa yut sevmeyeni bal da olsa unut diye bir söz vardır ama ben o söze uyamadım çünkü beni sevmediğinden emin olamadım seviyormuş gibi yapması en kötüsü. ama yine de ben sevdiğime giderdim beni sevmese bile onu isterdim. benim sevmeyip de karsı tarafın sevdiği de oldu ama sen sevmeyince karsı taraf ne yaparsa yapsın olmuyor aklın hep senin sevdiğinde kalıyor malesef
minona
galiba ben beni seveni sevebilirim, sevdiğim beni sevmiyorsa ve ben günün birinde onu biriyle gördüğüm zaman içim eriyecekse, buna dayanamayacaksam, bırakayım sevdiğim, sevgim içimde kalsın umarım beni sevenle, benimle her daim ilgilenen ve ilgisini üstümden eksik etmeyenle mutlu olurum sağolun yorumlarınız için arkadaşlar..
shitlembikk
sevmediğim biriyle de yaparım zamanla severim deme bence sevdiğin zaman birlikte ol. çünkü karsı taraf senden ilgi ister bi sevgi ister sen bunu fazlasıyla ona veremezsin ve ikiniz de yıpranmış olursunuz. o yüzden yolun başındayken dönülmesi lazım karsı taraf için gaddar bile olabilirsin belki belki umut verdi çekip gitti diyebilir ama sonradan anlayacaktır onu sevmek için çabaladığını ama bir gelecepinizin olmadığını anlayıp daha fazla bı işi sürdürmeden gittiğini.