herneyse
bu diziler insanın dengesini bozuyo yeminle. sabahın 6sından beri aralıksız izlemenin etkisi de var tabii. etkisinden çıkmak baya zaman alıyo. İzleyince görüyorsun ki, dertleri bile dert değil anasını satıyım. bi de küçük yaştan içimde kalan ukteler var. biri tiyatro, diğeri bale. zamanında annem bütün aktivitelere yollamış sağolsun, aklımda kalan bir şey olmasın diye. keşke tek bir tane seçip onda ilerlememi sağlasaymış. herneyse... ne anlatıyordum yahu ben? konuyu nerden nereye getirdim. bu da öyle bi karalama olsun madem.

Yorumlar

anonim
bu ara trend olan dizilere dikkat ettim. hep naylondan evlilik yürüten diziler var. buraya kadar normal. anormal olan ise bu dışardan evli görünen çiftler birbirlerinin kaçamaklarına hovardalıklarına müsamaha gösteriyor. aksine biri birşey dedi mi biz gerçekte evli değiliz birbirimizin özel hayatına karışmayacağız deniyor. amaç kıskanmayan rahat yaşayan aile kurma nedir bilmeyen topluma özendirmek.
herneyse
zaten basitlikte çağ atlayacağız çok az kaldı. bir senaryo bulunuyo evriliyo çevriliyo bütün dizilere serpiştiriliyo resmen. bi de cidden ister istemez fena etkiliyo insanı, bu da özendirilen şeylerin amacına ulaşmasını sağlıyo haliyle. bizler de balık gibi oltaya geliyoruz hemen. enteresan insanoğlu azizim, ne diyelim.