hayirsizevlat
bazen umursamaz olmak gerekiyormus. umursamiyormuş gibi davraniyorsun halbuki için içini yiyor bu nasil istir ya

Yorumlar

mavihuydur
çok karışık valla umursuyorsun ama bişey söyleyemiyorsun ya içine atıyorsun en berbatı da o an
minona
karşındakini yola getirecekse eğer umursamaz olmak gerekiyo, ama dediğin gibi için içini yiyo merak etmeden de duramıyosun..
Gerekovic
zamanla alışıyorsun. umursamaz olup icin icini yememeye başlıyor. umursamaz olurken bir bakmışsın sen de üzülmüyorsun. kolay kolay seni kimse veya bir sey üzemiyor. o yüzden iyi bir sey bence :)
hayirsizevlat
acaba umursamadigim gibi gorundugum ama umursadigim seyler yigilip en sonunda patlarmiyim -ama umursamaz olunca da daha bir ragbet goruyosun cok sacma degilmi sizcede?
minona
görüyosun dimi rağbet görüyosun evet çok garip, işe yarıyo demek ki sende de :) sonra @onumarkamsobee ciğimin dediği gibi üzülmemeye başlıyosun senin için iyi oluyo :)
Gerekovic
bu ise yaradiginin göstergesi. ben umursamaz olmaya ilkokulda baslamistim sanirim. valla cok mutluyum. hele su aralar daha bir isime yariyor:) sacma haklisin ama isin isleyisi bu. yani sen umursamaz olacaksin ki ragbet göreceksin. yalniz umursamaz görünüp de umursadiklarin icin patlamayacagini söyleyemem. bu kisiden kisiye degisir. ama patlarsan, karsindaki senin umursamazliklarini ciddiye almaz asla. istedigin kadar umursamaz görün, yine de takmaz. bu da böyle bir sey. yani patlamaman lazim. kisaca umursamaz görünmek yetmeyecek. bir zaman sonra umursamaz olacaksin ki daha basarili olasın. senin icin daha iyi olur :) cok fazla umursamaz olup da hayatini halletme tabi. yani onu bosver bunu bosver diyip eglencesine yasayip borc batagina falan batma mesela :)
hayirsizevlat
bunu daha once farketmeliymisim ☺ @minona @onumarkamsobee :d
Gerekovic
gec olsun güç olmasin demisler @hayirsizevlat :d fark etmissin ya sen, sonrasina bakmalisin artik :)
hayirsizevlat
ablalarim varolunn iyi geliyor desteginiz aydinlaniyorum 👐👐
Gerekovic
sen de var ol.. yardimci olabiliyorsam ne mutlu kendi adima😇
minona
tecrübe konuşuyo 😉😄 ben de mutlu oldum kendi adıma faydamız dokunuyosa ne güzel @hayirsizevlat :)