syntaxerror
bu tatil döneminde bir şeyi fark ettim ki o da şudur: bir şehri değerli kılan şey içindeki sevdiklerinmiş. burada ailem dostum arkadaşlarım olmasa çok sıkıcı bir yer.

Yorumlar

kıyma makinesi
eminim öyledir. benim arkadaşlarım da mahalledeki teyzeler işte. oturuyoruz, çay içiyoruz. onlar nasihat veriyor, ben dinlemiyorum. ailem bilerek yaşlı nüfusun baskın olduğu bir mahalleye taşındı heralde. kıymetini bil. :d
syntaxerror
ben yaşlı insanları seviyorum şahsen. gençlerdeki ukalalıklar ve saçmalıklar onlarda olmuyor. sohbetlerini seviyorum, içtenliklerini ve doğallıklarını seviyorum. belki de benim de ruhum yaşlı bilmiyorum. her neyse bilmiyorum nasıl bir yerdesin yeni mi taşındınız ama hiç arkadaşın yok mu yani oralarda ara buluş onlarla, aslında ne istersen onu yap, neyi yapmayı seviyorsan.
kıyma makinesi
haha. yaşlıları sevmediğim mi anlaşıldı bu mesajımdan? öyle ise yanlış anlaşılmış. babaannem kankamdır benim. :d
yeni taşındık sayılır. mahallede üç beş kız, karşı binada da iki tane çocuk var ama görsen fena halde garipler. kızlar oğlanları kapıda görünce yukarı aşağıya turlamaya başlıyor, oğlanlar aptal aptal muhabbet ediyor. hayatta bir gayeleri yok. konuşmayı denesem de pişman olup iki dakika sonra ortamı terk eder giderim haha. hali hazırda olan arkadaşlarımda 'işi düştüğünde' arkadaş olanlardan. İletişime geçmeye gerek yok. gelip geçiyor işte günler öylesine. ne yazdım be! eyvallah!
syntaxerror
hayır tabi ki yaşlıları sevmediğin gibi bir anlam çıkarmadım. yaşlılarla da güzel sohbet edilebilir gayet manasında demiştim. demek ki iyi diyememişim :)) o zaman canın ne istiyorsa onu yap işte ama şunu da söyleyeyim denemeden bilemezsin hayatta hiçbir şeyi. sonuçta canın hep sıkılacağına en azından bi atraksiyon olur senin için de. ben böyle düşünüyorum. bir de ne kadar "haha"ladın öyle.
kıyma makinesi
haha. ben gerçekte de çok 'haha'layanlardanım, bu klavyeye de yansıyor haliyle. yok istemiyorum onlardan gelecek atraksiyonu. zaten az kaldı o çocuğun motorunun lastiğini patlatmama! ne biçim bir gürültü kirliliğidir yahu!
syntaxerror
tamam işte o da bir atraksiyon olabilir senin için (: biraz sakin ol ne bu sinir dicem de daha da sinirleneceksin bu sefer. her neyse olabilir bu tip şeyler takılmamaya çalış.
kıyma makinesi
yok yahu, sinirli değilim ben. sadece insanların bencilliği beni biraz bunaltıyor. :d
çok konuştum, iyi akşamlar..