ikilipriz
İtiraf ediyorum küçükken (gerçekten küçüktüm ) üstüme bilerek su dökmüştüm niye sen salak mısın deyişinizi duyar gibiyim hayır çünkü altıma yapmıştım ve en azından su dökülmüş gibi yapayım da rezil olmayayım demiştim ama kokuyu nasıl hallettim hatırlamıyorum.

Yorumlar

kıyma makinesi
hahaha. İyi güldüm. :d ( annem pis pis bakıyor, sanırım beni deli sanıyor. evet, öyleyim! nihaha )
ikilipriz
o zaman çok ağladığım kesin ama şuan gülmemek elde değil 😂
yesilmavi
çok zekice ahahahhahaha😂😂😂😂
Gerekovic
valla salak misin demek aklimin ucundan gecmedi, aksine cok zekice diyorum 😁
anonim
bende hiç öyle bişey yoktu sıcaklığı hissettim uyandığımda cibildak giderdim annemgilin odaya erkeğin mali meydandir hesabı :) anne ben isedim derdim kalkardi banyoya sokardi giydirirdi yatağı ters çevirir yorganı çarşafı degistirirdi geri uyurdum iki tanede vururdu bidaha tuvalete kalk diye kalkmazdim o benim için çok farklı bi duyguydu severdim o sıcaklığı takı aşık olduğum kızın yanında beni utandirana kadar sonra bıraktım. bıraktığım için pişmanım kızda olmadı zaten :)
whatnow
küçüklügüme ait iki resim var ve ikisinde de pantolonum ıslaktı varın gerisini siz düşünün
ogretmenim07
ayy annem kızardı, bende elimde değil diye üzülürdüm benim çocuğum yaparsa ben kızmıycam derdim :( sonra çocuk falan yapmamaya karar verdim işte.
Gerekovic
benimki bana kizmazdi. hicbir sey demezlerdi. ben de saklama geregi duymazdim o yuzden. abi napayim ilkokul birinci sinifta o igrenc tuvaletlere giremiyordum 😒 hala nadiren girerim tuvaletlere disarda..