Gerekovic
beyaz şahin olur, değil mi? neyse ne! gerizekali midir nedir? bence direkt sapıktır. yahu sen niye beni takip ediyorsun? bu takibinde cogu insana göre sorumlusu benimdir, degil mi? ya dönmüşüm önüme, takmışım kulaklığı, bakmiyorum saga sola. surat zaten mahkeme duvarı. sen nerden alirsin cesaret de takip edersin? böyleleri yüzünden yolda dogru düzgün de yürüyemiyoruz. kadin olmak mi suc bu dünyada? allah senin de cezani verir elbet.. bu dünyaya lanet olsun !

Yorumlar

anonim
biz bide bunlara insan diyoruz yazık.
Gerekovic
deli olmaktan guzel bir sey tabiki yok :)
hitheare
bu durumda hiç bozuntuya vermeyeceksin çaktırmadan 155 e alo diyeceksin bazıları küfür sever
Gerekovic
telefonu elime aldim, arayacakken döndürdü arabasini gitti @hitheare
hitheare
demek ki senden daha bilinçli bir kıza daha önce denk gelmiş :)
Gerekovic
olabilir. ya da bakti bu kiz yüz vermeyecek, ben gideyim dedi :)
hitheare
yoo sapık insanlar için yüz vermeyen kızlar daha cezbedicidir sapıklık sapkınlık elde etmeye çalışmanın insanlarda bıraktığı kalıcı davranış bozukluğudur muhtemelen o sığırcık beyaz şahin hayalini kuruyordu çünkü küçükken mahallesinde ki bi abisinde vardı aldı arabayı şimdi elde edecek başka şeyler arıyor ee libido yüksek eğitilmemiş hanzodan nasıl bir davranış beklersin ki başka bir kız tavlıyor bir tavlayamıyor haliyle 1,2,5,15 gördüğüne asılmaya başlıyor
Gerekovic
öküz bir de yanımdan geçti gitti önde durdu motoru kapatmadan. ben de geçtikten sonra arkamdan devam etmediğini anlayamayacak kadar salağım ya zaten. onun örnek aldığı abileri abi mi acaba gerçekten? anlamıyorum bir erkek nasıl bu hale geliyor? cidden kendi annesine varsa kız kardeşine, ablasına böyle davranılsa ne yapacaklar? kalkıp delikanlılık taslamaya kalkacaklar, değil mi? yemişim onların delikanlılıklarını. altına doğan'ı, şahin'i çeken kendini bir şey sanıyor. bu ne be! bu arada doğan'da yok değil mi beyaz renk?
hitheare
bir erkek nasıl bu hale geliyor biliyor musun kardeşim ülkemizde kadınlarda son 15 yılda aleni şekilde bozulmalar başladı aile içi ensest ilişkiler aldı başını gidiyor çünkü izledikleri dizilerde 'kaynının oğluna vermeyen kadını 4. bölümde ağaya satıyorlar' başka bir örnekle 'özcan denizin son 3 dizisinde 6 karısı 2 oynaşı 9 çocuğu var misal' sonra sokağa iniliyor bir bakıyorsun türkiye iplikçiler birliği başkanı yahudidir açık ince dar kıyaferler özenle dikilir biçilir kadınımız kızımız da gider alır televizyonda acun neyi meşhur derse o giyilir ablalarımın 15 sene önce etek altından giydikleri taytları şimdinin kızları aleni giyiyor ben istanbul - avcılarda ilk kez tayt giyen kız gördüğümde gelip evdekilere anlatmıştım yıllar evvel şimdi tayt bile masum kalıyor bir pantolon giyiyorsunuz aman allahım yaka bağır zaten açık açık ince tişört giyip içine siyah iç çamaşırı neden giyer bir kadın gece sahili yiyişen pardesülü kızlar basıyor o kadar çok erişilebilir oldunuz ki artık o hanzolarda istediklerinde erişebileceklerini sanıp peşine düşüyorlar işte elde edebilirse seni elde ediyor edemezse ya özgecan gibi yalnız yakaladığında tecavüz ediyor çocuk yaşlı hayvan damacanaya kadar ne bulursa ona saldırıyor çünkü annesinden beri süregelen bozulmalar kadında mevcut geçen yine konusu oldu adam gibi erkekleri yetiştirmek siz kadınların elinde biz erkekler için kadın şu anda telefon gibi 'al kullan yenisi gelince bırak' yanlış anlama kendinizi eşyalaştıran sizler oldunuz burada siz dediğim sen değilsin 'kadın'
Gerekovic
üstüme alınmadım. kendim bile hala taytla sokağa çıkanı garipserim. tişört alırken bağrı kapalı olanı bulmak zor, hatta bağrı kapalısı yok gibi bir şey. mecburen de giyiliyor. pardesülü kızlar diyorsun, onlar anne baba zoruyla kapananlar. İçlerinde kapanma isteği olmayanlar.haklısın bir nebze de bizde bitiyor bazı şeyler. ama allah aşkına baba da öğretmemeli mi bazı şeyleri? bu konulşarı gelip anneyle değil de babayla konuşur çocuk sanırım? ya da artık açıyor google amcaya oraya soruyorlar. babası annesine nasıl davranıyorsa, erkek çocuğu da kendi karısına, sevdiğine öyle davranır. ya da annesine davranışını beğenmiyorsa kendisi kendi karısına o şekilde davranmamaya karar verir. bu durumda biraz da babaya düşmüyor mu görev? çocuk yetiştirilmesinde yük sadece kadının üstünde değil, siz erkeklerin d eüstünde. bu sebeple tek sorumlu olarak kadını göremiyorum ben. feminist değilimdir. hem kadın da hem erkek de ararım ben böyle durumda hatayı. bir de çevre faktörü vardır. aileler bazı şeylerin önüne geçemiyor. dediğim gibi sen evde engellesen yanlış şeyler öğrenmesini, çevresindekilerin önüne geçemiyorsun. dışarıda açık seçik giyinenleri gören erkekler de kendine hakim olamıyor görünen o ki. artık herkesi öyle sanıyorlar ya da dediğin gibi libidoları yüksek. sapkınlık noktasına gelmişler, hastalığa dönmüş. yalnız hala erkeklerin bu hale gelmesinin tek sorumlusu olarak kadını görmüyorum. kıyafet konusunda başka yerden getirilenler alınıyor. açık olduğunda da kadınların bazıları en kapalısı hangisiyse aralarında onu alıyor. yetiştirmede de dediğim gibi tek sorumlu kadın değildir.
hitheare
hah işte canım arkadaşım geldiğimiz nokta aynı 'kaliteli baba'larımız tükendi artık kızına karışamayan oğluna el kaldıramayan hanımına
hitheare
*devamı : hanımına höt diyemeyen babalarımız var artık
Gerekovic
bunun sorumlusu da kadin mi?
hitheare
tabiki de kadın cengizhanın hanım dediği kadınla kanuninin hürremiyle şimdiki kadınlar bir mi? giderek kadınlıktan uzaklaşan bir çizgi yok mu? peygamber efendimizin hatice aşkını bilirsin neden bir erkekte ilk ve son olmak yerine erkekleri sürekli hatalara sürüklüyorsunuz şu açıdan bak hiç bir erkeği çırıl çığlak soyutup film çekemezsin tüm pornografik görüntülerde kadın sereserpe durur yoğurt reklamı boya reklamı araba reklamı bile öyle biri inşaat firması kurmuş ev satacak bulduğu ilk eleman ustabaşı müteahit falan değil güzel vücudu olan kadınlar peki sen hiç 10 erkeğin bir araya gelerek bir evde para karşılığı cinsel ilişki yaşadığını gördün mü? sizler atletli bir erkek görseniz 'ıyy hanzo' dersiniz ama kendiniz atlet giyer gezersiniz tüm reklamlarda kadın figürü vardır bir milka reklamında erkek vücudu sergilenir ona da tüm erkekler kızar sen kadın olarak hiç kadın vücudu gösteren bir reklama kızdın mı? yada en özel haliniz var regl nöbetleri hepimizin ağzında en ufak çocuklar bile biliyor neden bu kadar basitleştiniz? ne oldu da kadınlarımız kendilerini sıradan bir eşya gibi kullandırmaya başladı ? ben yapmam deme sakın az önce regl dedim ve büyük ihtimalle kızmıycaksın
Gerekovic
bende bir anlayos vardir:belli bir yasa gelen biri kadin ve erkek konusunda her seyi bilir. regl dedin diye kizmayacagim. çünkü bunda ne var diyecegim sana? doktora gidip söyleyebiliyorsan bir tartisma ortamli konusmada da gayet rahat söyleyebilirsin. kadinlarin sucu degil bu. o reklamlar erkeklerin arzusunu harekete gecirip izleyici kazaniyor. biscolata reklamindaki erkekleri unutuyor musun? kadinlar da oturup onlari izliyor bak. hatta siz bile bakiyorsunuz, bizim hemcinslerimizin oynadigi reklamlari izledigimiz gibi. bu hale nasil geldik diye soruyorsun. cengizhan' hanim dedigi kadinla simdiki kadin bir mi diyorsun. peki cengizhan ile simdiki erkekler bir mi? kanuni ile simdiki erkekler benzer mi? benzer tek yönleri haremlik. kanuni de birden fazla kadinla beraber oldu. birden cok esi oldu. simdiki erkeklerin de istegi tükenmiyor farkli kadinlara karsi. bunun disinda benzerlikleri ne?
hitheare
seninle bir gün sahilde denizevlerinden atakente kadar yürüyelim farkı göstereyim burdan canını sıkmaktan öte gidemiyorum
Gerekovic
erkekler durup dik dik bakacak. burda da yari yariya canimi sıkıyorsun. orda tam sıkacak bu durum. bir gün olur insallah da görürüz farkı.
hitheare
mesele insan olmak gerisini takma
Gerekovic
meselenin insan olmak oldugunu biliyorum. ben insanlarin düşüncelerini umursamadan davranan biriyim. gözünü dikip istedikleri kadar bakabilirler. bende onlara dönüp bir sey mi istemistiniz diye sorarim. fakat böyle seyler insanin bir muddet sonra canina tak ediyor.
hitheare
aşırı değişiksin ne deyim böylesi olmak seni üzer hep tuhaflarla karşılaşırsın ama
Gerekovic
normal insan gördüğümde anormale döndüğüne tanık oldum sanirim. yanlis hatirlamiyorsam tabi. degisik oldugum ne var ki? hem de asiri degisik?
Gerekovic
normal bir insan olmadığımı kabul ediyorum. karsima normal bir insan çıktığında, onun da normal bir insan olmaktan uzaklastigini gördüm sanirim yanlis hatirlamiyorsam. fakat sen bana neden aşırı degisiksin dedin?
hitheare
doğruları bilerek yanlışlar yaptığını düşündürdün konuşmalarında
Gerekovic
bazi konularda öyle yaptigim dogru. dogrusunu bilmeme ragmen, yanlis olani sectim bazi seylerde haklisin
hitheare
haklı olmasaydım keşke
Gerekovic
ama pisman degilim :) en azindan aklimda yapsaydim ne olurdu gibi bir soru kalmadi.
hitheare
siz kızlar hep aynısınız :)
Gerekovic
kusura bakma ama bu laf benim icin gecerli degil. ben benden farkli bir sürü kiz tanidim:) beklenen gibi davranmadim bugüne kadar cogunlukla. arada tek tük davranmisimdir:)
hitheare
böyle diyeceğini biliyordum diğer tüm kızlar gibi :) sen farklısın evet
Gerekovic
hitheare yanlis hatirlamiyorsam 29 yasindaydin. belki bu zamana kadarki tecrübelerinden dolayi böyle diyorsundur. olabilir tabi. ama ben ne yapabilirim snein karsina ayni tarz kizlar cikmissa? bazi yaptikalrim digerlerine benzer, bazilari benzemez. bu böyledir:)
hitheare
bu seferde klasik bizim okulun öğrencisi oldun sıkışınca yaşımdan saldır tamam zaten sohbette haddinden fazla uzadı iyi akşamlar
Gerekovic
ben yasindan saldirmak istemedim. sadece benden fazla tecruben oldugunu ifade etmek istedim. kirdiysam özür dilerim.iyi geceler
kıyma makinesi
yok yok. dön deli gibi bağır bak ne oluyor! deli sanıp korkarlar sanıyorum ki deli olmaktan güzel şey mi var. :d
Gerekovic
dönüp saydırmamak icin kendimi tuttum. ya sokakta o kadar sey var, güpegündüz nasil yapabiliyorlar? gitsem saydirsam ne yapacaklari da belli olmaz. bir sey de denmez anlayacagin.
kıyma makinesi
@onumarkamsobee işte tam öylelerine dönüp bir güzel saydıracaksın! hayvan 'hayvanca' dan anlıyor. bu senin kişiliğine, duruşuna ters düşer çoğu zaman ama durum böyle.
hitheare
ben kırılacak yaşı geçtim alınganlık değil yaptığım sohbetin konusu değişmiş oldu o yüzden devam etmedim özür dileme bu seni farklı kılar görüşmek üzere
Gerekovic
kirilmak ya da alinganlik yapmak icin yas önemli değildir bence. yani her yasta bir insan alinabilir veya kirilabilir. bunu yasa göre yapmak sacma. görüşmek üzere