admingirll
tabikide hatalı değilim demiyorum.ama tek hatalı ben değilim diyorum.ben belki onun istemediği birşey yaptım.onceden konuştuğum biriyle arkadaşça dün gece maç üzerine istişare ettim.bunun içinde onu uzdugum için özür diledim.konuştuğum için dilemedim fakat.çünkü sadece arkadascaydi.gelin görün ki onun yaptıklarının ise açıklanır bir yani yokmuş onu farkettim.ben her konuştuğum kisiyi,konuşmalarımızı ona söylerken ve gönderirken o arkadaslariyla konuşurken isim dahi söylemedi.birde üstüne kimle konusuyorsun dediğimde kimseyle dedi.bir nevi bana yalan söyledi.halbuki oda gayet iyi biliyordu ki başkalarıyla,arkadaşlarıyla konuşmasına hiçbir zaman karşı çıkmam ve karışmam.dahada ileri gidildi ve kavgadan biraz sonra birşeyler sakladığını öğrendim.bunda da savunması"evet sırlar vardı gizledigim ama hepsi bizim icindi"diye bir cümle sarfetmis kendisi.peki sorarım size asıl sorun hangi olayda.konustugumu kizacagi halde söyleyen bende mi yoksa birşeyleri gizleyen,yalan söyleyen,birde bunu savunan şahısda mi ?
kimse unutmasın.bir ilişkide en büyük iki şey:
1-yalan olmamalı.
2-arada gizli saklı olmamalı.
tek taraflı bu kurallar bir ise yaramıyor çünkü...

Yorumlar

Gerekovic
bir seyleri saklamak kötüdür haklisin. fakat bazi seyleri iliskinin sagligi acisindan soylememek gerekir. ortam cunku gerilir ve gereksiz bir tartisma ortaya cikar. belki de bu tartisma buyur ve istenmeyen sonuclar dogurur. bu sebeple bazen bir taraf susup anlatmamayi secer. ikinizin arasindaki seye hangisi daha kötü, daha yanlis ben karar veremem. fakat ikinizin de hakli sebepleri var gibi görünüyor. tabi bu saklananlar öğrenildikten sonra sen supheleneceksin buyuk ihtimalle.. o yuzden pek huzurlu olacagini sanmiyorum. yine de orta yolu bulabilirsiniz.
admingirll
ben belkide çok dürüst davrandım dediğin gibi onumarkamsobee ve karşı taraftan da bunu göremeyince haliyle çıldırdım.hayırlısı bu galiba vardır herşeyde bir hayir diyelim.
Gerekovic
kimse gercekten durust degildir admingirll. en durust insan dediklerinin bile bir yanlisi vardir. o yuzden beklentini dusuk tutmalisin. hayirlisi neyse o olsun diyorum..
admingirll
haklısın beklentilerimi dusurmeliyim.gerçi artık sıfırladim.amin canım :)