anonim
gecen yil rizelide otururken tesadufen bi cocukla goz goze geldim her neyse sonra defalarca kez karsilastik belkide hayatim boyunca o kadar masum durun birini gormemistim her neyse uzun zaman bekledim gelip konusmadi zaten o ara karsilasmadk hic daha sonra hayatima birisi girdi tesaduf ya oturduklari semt ayniymis osemtte bi pastaneye gidiyoduk hep yada sahile ve her cikmamizda karsima cikip masum masum bakiyodu daha sonra yanidakiyle yurumedi zaten hala aklima gelince kötü hissediyorum etkilenmistim ama bu kadar deerin oldugunun farkinda degildim adini bolumunu hic biseyini bilmiyorum aklimda sade bi siluet ve yalın a cok benziyoduu..

Yorumlar

kıyma makinesi
yalın dedin de aklıma dondurma geldi. şöyle bir maraş ne iyi giderdi.
Gerekovic
gogebakan aşkını itiraf et... :d
kıyma makinesi
kendime aşığım! :d
kıza ayıp oluyor. geçmiş olsun.
Gerekovic
kusura bakma anonim_bayan.. gercekten gecmis olsun. ama bu kadar tesaduften sonra bence isin sonu iyi bitecek gibi geliyor bana.. gogebakan o da biraz sey oldu sanki ama güzel oldu :)
anonim
o çocuk hoşuna gidiyo kesişiyon başkasıyla çıkıyon çok başka biriylede evlenirsin
Gerekovic
bu anonim bay da hakli simdi...
anonim
dikkatli okursan ona olan ilgimin farkinda degilim demistim ayrica bazilari gb r11de bikere gorup hayatima onlarca insan girdikten yillar sonra cikip demiyorum biseler hissettim diye aklima geldikce uzuluyorum dedim o kadar.