hic
saçlarımı kısacık kestirdim. 15 yasinda bi erkek cocugu gibi oldum.öyle çok kizsi bi giyimim de yok. tanımayan herkes erkek sanmaya başladı. annem, babam , abim her fırsatta dalga geçiyor. bi de sakal bırak tam olsun falan gibi. saçlarım uzunken 30 yaşında gibi görünüyordum. o zaman da rahatsizdım ama şimdi de her ne kadar küçük yaşta gorunsem de çevrenin tepkileri rahatsız ediyor. kimse demiyor ki nasıl mutluysan öyle kal diye. bu yil bi de okula baslayacagim. yeni tanıştıklarim ne tepki verecek onlar da mı dalga geçecek. . öyle huzursuzum ki..

Yorumlar

anonim
benim de saclarim calinmisti sen dicen ki smdi sac calinir mi ? uclarindan al demistim makasi enseme vurmustu ki saclarim cok uzundu ayaktayken cebimden bise almam gerekirse saclarimi savurmam gerekirdi düşün o derece. sonra bir anda kisacik saclar cok kötü olmustum dalga gecenler cok olmustu bende sacimi surekli ördüm hergün farkli modeller yapip once kendim begendim
kisa sürede uzadi smdi yine uzunlar anladigim kadariyla uzun sevmiyomussun ama omuzlarina uzatman en fazla 3 5 ayini ayir genelde uzun sac sevmeyenlere kahkul feci yakisir denemelisin canını da cok sıkma oncelikle sen bir bayansin yani her halinle güzelsin kendin begen gerisi umrunda bile olmasin :)