kizilkivircik
uzaktan ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz yanlız fikirlerinizi içimi karartmadan ifade ederseniz cok sevinirim .

Yorumlar

blue
kendi deneyimim uzerinden yola cıkarak soyluyorum ki sonu iyi bitmiyor maalesef herkes de oyle olacak değil tabii
anonim
max. 1 ay veriyorum :d
telliturna
gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ama ben buna inanmıyorum. İki insan birbirini sevdikten sonra mesafelerin hiçbir önemi yoktur bence.
anonim
uzaktan ilişki yoktur kastedilen fiziksel uzaklıksa hiç muhimdeğil kalpler yakınsa,fikirler yakınsa hatrındaysa yaşananlar dün gibi .hiç onemlideğil mesafeler saygılar
Gerekovic
deneyimledim ve sonu kötü. kusura bakma.. ama arkadasim var. gayet iyiler. iliskileri de uzun süredir var. yurutmek cok zor. birbirinize olan guveniniz sinanacak..
anonim
bence sloganlarla konuşmaya gerek yok. uzakta olmanın zorlukları elbette var ama bu iilişki kötü yerlere gidecek anlamına gelmiyor. yakındaki ilişkiler de bitebiliyor bence abartacak bişey yok. yaşamaya keyif almaya bak ilişkiden kafaya takma böyle şeyleri öneririm.
hic
hic @hic
8 yıl
zor be ya. şahsen ben sevgilimi yanımda isterim hep.. zamanımı onunla birlikte harcamazsam ne anladım ben o iliskiden
minona
yan yana olup vıcık vıcık olacağınıza (genelleme yapmıyorum, olanlar var) uzakta olun kalpleriniz bir olsun yeter 😆
karadenizkizi
uzakta da kalpler bir olur tabiki ama güven çok geç oturur onu tam anlamıyla tanıyamazsın vakit geçirmek önemli. bende genelde sonunun olmadığına şahit oldum ama 1 elin 5 parmağı da aynı değil tabiki :) içini ferah tut
kizilkivircik
sayın anonim bir aydan fazla oldu bu arada arkadaşlar çok güveniyorum çünkü iyi biri kimseye zararı olmamış ama ben bir karabulut taşıyorum ki kimsenin canını yakmayan bile benim.canımı yakmistir :d neyse bencede gönüller bir olunca güven olunca olur bende yakından vicik vicik ilişkilerden hatta her gün yan yana olmaktan fayda gôrmedim olmuyor yani arkadaşlar ben fazla takintiliyim yanımda olunca cok kontrol ediyorum .
Gerekovic
kizilkivircik eger cikmadan once sen onla yuz yuze bulunup guvenmissen o guven kolay kolay bozulmaz 😊
robin
gereksiz
kizilkivircik
güveniyorum ya niye gereksiz olsun yakında olunca noluyor içimi karartmayın