gripin
bütün sosyal medya hesaplarını kapatıp köşesine çekilen var mı varsa mutlu ve özgür hissediyor mu bi şey denicem de

Yorumlar

👑 Ef.
ben çok yapmak isterim ama beceremiyorum
anonim
yaklaşık 1 senedir hiçbişi yok zaten tek bugüne kadar bi facem olmuştu gayet iyi böyle
erisspery
sosyal medyada çok aktiftim ama bütün hesaplarımı kapattım ve kesinlikle geri açmayı düşünmüyorum.o kadar boş saçma geliyor ki bu tamamiyle özgürlük. şuan sadece arada bi omü dedikoduya giriş yapıyorum ve çok özgürümmm ;)
👑 Ef.
yav tüm sosyal medya hesaplarını kapatan birinin burda ne işi var
gripin
magicmushroom ben de yapamıyorum özellikle twitter :/
gripin
@anonim_bay ya ayakta alkışlıyorum fghjk
gripin
@erisspery ya şu an çok ilham aldım senden
Gerekovic
gripin benimkiler açık fakat o kadar sık girmiyorum. en sık girdiğim yer burası. bunun sebebi de burada huzur bulmam.. sabah uyanınca ilk işim buraya göz atmak oluyor.. ben daha önce kapatmıştım fakat benim özgürlüğümde bir değişme olmamıştı. ben bu sosyal medya hesaplarını özgürlüğüme karıştıtmadım hiç..
erisspery
peki @magicmushroom şöyle diyeyim omü dedikodu dışında hiçbir sosyal medyayi kullanmiyorum. @gripin bnce dondurmayı dene bir süre öyle bırak rahatsız olursan geri açarsın ama kapatmanın şöyle bi artısı var sadece gerçek arkadaşlarin kalıyor yolda gördüğünde selam vermeyen insan her durumunu beğenmek gibi sahte davranışlar da bulanamiyor
anonim
alkışla tabi sosyal medya çok farklı yada ben çok küçük yerde büyüyüp sonra oraya geldiğim içindir en basitinden bi örnek normal foto koyuyodum 30 kişi beğeniyo 10 kişi yorum yapoyo arabayla bi yere gitmişim foto atıyom 70 beğeni 25 kızdan yorum hep gez bizi çağırma kahvedeki fotoya neden yorum yapmıyolar bu ve bunun gibi sahte ortam olarak gördüğüm an kapadım böyle iyi o yüzden burayı severim girer okurum yalan dolan yok biri bi derdini sıkıntısını yazınca hem rahatlıyo hem kimseyi sevindirmiyo
brownistprenss
bu kez daha cok sıkılıyo insan emin ol :))
esospies
eğer sosyal bir insansan sıkılmazsın ben kapamistim fakat actim sonra cunku soyle bisi oldu arkadas cevrem aa onu gordun mu bunu gordun mu iste videoyo oluyo herkes biliyo sen bilmiyosun falan actim yani dayanamayip veri kalmamak icin ;)
minona
ben kapattım bi eksikliğini de yaşamıyorum olmasa da oluyo anlayacağın 😂😉
aybuke
alışıyosun , kendini dinleme fırsatın olur