syntaxerror
seçmeli derslere bir bakayım dedim hangisini seçsem diye. arkadaş hepsi birbirinden zor derslerin. bu sene çok sıkıntılı olacak. zaten şimdiden ağırlığını hissetmeye başladım. ne yapıcam, iş nasıl olacak, askerlik ne olacak falan... nasip deyip geçiyorum okulumu bitirip gerisini fazla takmicam. her zaman ki ben işte. bu rahatlık nereye kadar gidecek acaba bilmiyorum ama şikayetçi de değilim yani. ancak hayatımda ilk defa bu kadar geriliyorum. okul bitmezse sıkıntı büyük. zor olduğunu bile bile geldim de bu kadar olacağını da bilmiyordum. okuyanlara teşekkürlerimi iletirim kafanızı şişirdiğim için özür dilerim. not:azcık rahatladım. (:

Yorumlar

Gerekovic
özür dilemene gerek yok.. o dert bende de var. biter ya diyip geciyorum:d gecmis olsun simdiden. dersleri danismana gönderirken hayirlisi ya diyordum:) bu okul da biter ya:)
syntaxerror
bizim fakültenin sistemi henüz açılmadı ama zaten programa baktım çoğu seçmelinin de hocası yok. kısacası dayatılan neyse onu alıcaz mecbur. ama biz yine de çaktırmayalım, biz seçiyoruz diyelim (:
erdalbakkal
aynisindan kaynimda da var 😀 al bendende o kadar
Gerekovic
syntaxerror bizimkiler kendi aralarinda isyan etti o secmelilere.. adi secmeli, kendisi sectirtmeli.. hayirlisi sectik biz sonucta bir tıkla:))