esospies
gözleri siyahtı ilk aşkımdı aslında suan bunu niye yaziyorum bilmiyorum sanirim anonim olamanin vermis oldugu rahatlik icini dok diyo ya dokuyorum benim annem pazarcı ilk aşkın da babası pazarcı neyse bir şekilde kader ya onu tanıdım 3 yıl boyunca karsiliksiz sevdim ve hic mi hic ona bunu belli etmedim askere gitti bekledim hani bir baskasini falan sevmedim yinede o olucak cok guvendim seviyorum cunku toz konduramıyorum falan neyse bi gun pazardayiz bu benden surekli iki beslik istiyodu para bozuyodum ona neyse mesaj atti iki beslik var mi diye bende sen istersin de olmaz mi dedim o sirada annem buna arkadan yaklasti kimle mesajlasiyosun sen dedi sevgilimle dedi buda tabi ben dururmuyum artik 3 yil beklemisim ben bu cocugu taniyorum diyorum hemen yazdim keskee diye ve basladik konusmaya elim kirilsaydi da keske yazmasaydim cok sevdim herkese anlattim onu bilmeyen yoktu akrabada neyse 2 gun konustuk bu bana demez mi ben ciddi dusunuyorum konustugum biri var kusura bakma cok uzuldum be elim de degil neden benim gibi iyi bi kiza boyle bisi yapti dedim sonra 3 yil boyunca sevdigim adam boyle birimiymis dedim benim soyledigim sozleri gitti watsapp durumu yapti gikkimi cikarmadim o kiz icin yaptigini biliyodum yerin dibine girdim cikamadim 10 kilo verdim annem beni dedemin yanina yolladi pazara faln gitmedim sonra koyden dedemin yanindan dondum pazari topluyoruz bana demez mi gelirken findik getirseydi diye hani bu nasil bir yuzdur bu nasil bir karakterdir ben nasil boyle bir adami sevdim adam demeye bin sahit gerci hikayenin geri kalanini sonra anlaticam bugunluk bu kadar oh be rahatladim

Yorumlar

Gerekovic
şey yüzsüzmüş. çok geç olmadan fark etmene sevindim. tabi kime göre "çok geç" olduğu meçhul.. İnsanların kim olduklarını bilemezsin dışarıdan. İçlerine girmek lazım. bu yüzden ilk tanıştığında mutlu olursun sonrasında ise mutsuz. çünkü gerçek yüzleri çıkar meydana.. er ya da geç öğrenirsin ne mal olduklarını. hikayenin devamında sanırım daha çok yüzsüzlükleri var.. burada istediğin gibi anlatabilirsin. emin ol sana destek çıkan olacak burada.
anonim
bence kızların bunda dikkatlerini çeken tek yer nasıl 10 kilo verdiğindir.
baktinolmuyobakma
küfür etmek yasaktı dimi ? haketmis seninki 😡
esospies
bence cok gec olmustu :) ama atlattim aradan 1 yil gecti 10 kiloyuda istahtan kesince veriyosun anonimcim hikayenin devami benim intikamim ve o u devam eden yuzsuzlukleri seklinde devam ediyo :)
esospies
kufur etmedim hic arkasindan sadece dua ettim allah dan bulsun diye :)
Gerekovic
esospies geç olsun güç olmasın demişler :) bir dakika intikam mı dedin sen? lütfen devamını hemen alabilir miyim? :))
hepyalnizbeya
nerde gereksiz kişiliksiz adam var gidin sevin,iyiler kötüleri bulur nedeni ise dünyada çok fazla acı var ve bunları iyiler yaşamalı çünkü karakteri olmayanın duygusuda yoktur.
biz duygularıyla yaşayıp onlara köle olan insanlar biz duygu mahkumları selam olsun...
kizilkivircik
İki tokat indirseydin bacım.