anonim
ben daha üniversiteyi yeni kazandim ve facede ekleyen ,mesaj atan arkadaslar oluyordu ama kabul etmiyordum sonra biri daha ekledi ama nedense birden ansizin kabul ettim neden ekledin gibisinden sorular sordum falan konusmaya basladik aslinda biraz da etkilendim sanirim ama aramizda mesafeler var vesaire diyerek biraz bir süre geçtikten sonra dedim olmaz falan zaten güvenemiyorumda bu internetten tanismalara falanda nedense icimden bir his bir iyi yaptigimi bir kötü yaptigimi söylüyor siz ne diyosunuz?

Yorumlar

Gerekovic
şey uzaktan ben de yaşadım.. kişilere bağlı. güvenemiyorsan olmazdı zaten..
foreveralone
bi insana güvenip güvenemeyeceğine tanıdıktan sonra karar verirsin tanımadan nasıl güvenecen? üstelik niye bu kadar korkuyorsunuz ki güvenemiyorum mesela neye güvenemiyosun adam mı kesiyolar ben bu mantığı anlamıyorum. üstelik evlenip ayrılan çiftlerin çoğu internetten değil normal tanışıyolar. yani demek istediğim kadınlarda paranoyaklık var tanıştıysan bi sakin hareket edin. benim bakış açımla rahat olabilen kadınlar bir adım öndedir.
anonim
aslında ne demek istedi: "ama nedense birden ansizin kabul ettim neden ekledin gibisinden sorular sordum">>> diğerleri tipsizdi bu iyiydi
"sonra dedim olmaz falan zaten güvenemiyorumda bu internetten tanismalara">>> yaa olur diyin de kaçırmayayım çocuğu, fena vuruldum galibaaa. (bu arada dahi anlamındaki de ve da ayrı yazılır)
baktinolmuyobakma
güvenememek gayet normal. adam keseceklerinden falan değil. kendi adıma konuşayım ben lay lay lom bi ilişki yaşamam. gerçekten sevmem ve değer vermem gerek karşımda ki insanda bana aynı şekilde değer verecek. işte gerçekten değer veriyor mi seviyor mu sevmiyor mu bu güvensizlik yaratır. siz erkeklerde hislerinizi adam gibi belli etmiyorsunuz ki arkadaşım. yani hemen kendini kaptırmamak lazim yavaşça tanı ondan sonra baktın bişeyler yolunda değil olmaz zaten
erdalbakkal
şahsen bende internetten tanışmalara karsiyim zaten güven problemim var kafamda kuracağıma uzak duruyorum