anonim
arkadaslar internette chat de sadece eglencesine konuşurken tanistigim bir kızi sevdim ama sırf bu şekilde olan bir iliskide gelecek gormedigim icin ayrıldım.bunun dışında ben 22 o 17 yaşındaydı buda ayrilmamda sebeblerden olmuştu.
bilmiyorum o çocuktu daha benim kadar olgunda degildi ama yinede sevdim olamaz mi.düşüncelerinizi merak ediyorum herkesin

Yorumlar

anonim
daha 16 yasinda kendinden 7 yas buyuk bir adama kendini kaptiran biri olarak sunu söylemeliyim. bende sevdim o da sevdi bana hep cocuksun diyodu ve hâla 4 yıldır aynı şeyi söylüyor beni yonetiyor çogu zaman hata yapmami engelliyor onerilerde bulunuyor. belkide evlenecegi kadini kendi istedigi gibi büyütüyor :) gelecegini etkiler mi diye sorarsan benim kesinlikle etkiledi sirf o samsunlu diye tercih listemi omüyle doldurmustum şükür ki samsundayim :) ailelerde biliyor artik benim okulun bitmesini bekliyorlar istemeye gelmek icin :) anlayacagin herseyin sonu kotu degildir. sen ona engel olmazsin sadece tercihleri degisir ama yoluna devam eder :)