anonim
İlk buluşmaya gittiğinizi düşünün. her şey mükemmel gidiyor, onunda sizi sevdiğini düşünüyorsunuz.. gözlerinizin içine bakarken sıpsıcak bir gülümsemesi var. derken yurda dönme vakti geliyor. eve gidinceye kadar hep güzel şeylerden bahsediyor, gayet güzel bir zaman geçiriyosunız. gel gelelim üç gün sonra erkek telefonları açmaya korkuyor, kız en kötü durum bile belirsizlikten daha iyidir düşüncesiyle arıyor. erkek "bu işin olmayacağını, kızdan hoşlanmadığını"söylüyor. şimdi bu kızın yerine kendinizi koyun ve söyleyin?? erkeğin amacı neydi, niçin tavırlarında ki bu değişiklik? kızı kullanmak mı istedi,yoksa gerçekten hoşlanmadı mı? hoşlanmadıysa o gün kıza niye hoşlanmadığın ı söylemedi de umutlandırdı? kızı üzmek istemedi desek, kıza umut vererek daha çok üzülmesine neden oldu. hadi cevaplayın. özellikle erkeklerin yorumunu bekliyorum. kolay gelsin ☺

Yorumlar

Gerekovic
özellikle erkekler demissin ama bence erkek kizi orada bos olmamak icin kullandi. yani kizla hos zaman gecirebilecegini fark etti ve evine gidene kadar zaman gecirdi. daha sonra da olmayacani söyledi 😊 tabi erkek belki baglanmak istememistir. yani daldan dala giden biridir:) bu ihtimal de var :d tabi erkegin gitmesinin sebebi evinde bir kizin onu beklemesi olabilir. yani kizla boslugu doldurmustur:)
akf60
hoşlanmamıştır hoşlansa ilk önce o seni arardı ayrıca karşıdakini kıracak üzecek şeyleri yüzüne söyleyemez..
anonim
o kadar şii yapma 3 gün sonra başkasıyla buluşursun 1 ay sonra ayrılırsın sonra bu hep böyle gider sonundada birinin elinde kalırsın evlenirsin
blablablaa
ya gerçekten hoslanmistir niyeti farklıdır sennle olmayacagini bilir ya da sadece hoş vakit geçirip begenmemistir
admingirll
yurda gittikten sonra senden bahseder arkadaşlarına arkadaşları beğenmez ve sana posta koyar.net
anonim
@önümarkamsöbe: çevremdeki herkes de bu şekilde düşünüyor. yorumun için teşekkürler :)

@akf60 bir insanı kırmak istememek de o insanı sevdiğinin bir göstergesi değil midir?

@anonimbay: o işler o kadar basit değil. ben evleneceğim insanın elini tutarken tertemiz bakabilmeliyim. zaten bu olay ilk ve son olarak gerçekleşti.
cogrfyaci
erkek birazcık da olsa hoşlanmıştır evet. ama erkeğin kafasında başka bir kız var en başından beri ve kızla arası kötü olduğu zaman seninle konuştu,seninle ilgilendi ama o kadar çünkü erkek tek kalmaya alışkın değil ve senden önceki kızla arayı duzeltince sana elveda bile diyemedi aslına bakarsan hiçbir şey diyemedi. çünkü utanıyor ve korkuyor senin verecegin tepkinden ötürü.
kizilkivircik
hiç dusunme arasada bakma ilerde bi gün karşına çıkınca iki tokat indir bacım :)
Gerekovic
sevgili anonim bak admingirl de demis.. o da mantikli bir sey demis. onun aradigi baskaymis, sende ise aradigindan yokmus demekki.. rica ederim :)
anonim
unutamadığı biri varsa seninle unutabilcegini düşünmüştür. baktı ki unutamiyor ayrilmaya karar vermiştir.
frances
senden hoşlanmıyorum dediyse hoşlanmıyordur. buna bir neden aramayı bırakmalısın. düşünmek ve alternatif senaryolar üretmek sana zarar verir. böyle yerlerde bu konularda soru sorarsan anonim_bay gibi kişiliksiz insanlar sana salak salak yanıt verirler. o yüzden hiç konuşmamak çok daha iyidir bazen. ne kadar çok dile getirirsen onu kafanda o kadar çok büyütürsün. emin ol senden hoşlanan biriyle karşılaştığında bunu hissedeceksin. telefonlarına cevap vermeyen bir adam için kafanı yorma.
akf60
sen bi erkeğin yüzüne karşı beğenmedim istemiyorum dedin mi dememişsindir onun gibi düşün..
anonim
@blablablaa:bende niyetinin farklı olduğunu düşünüyorum ama o kadar hayal kurduğum insanın bu şekilde çıkması hayal kırıklığından çok daha büyük bir şey ifade ediyor 😔
@admingirl:bu da çok mantıklı teşekkür ederim güzel yorumun için :)
@coğrafyaci: benim ona kızamayacağımı kendisi çok iyi bilir.bana bir açıklama borçluydu. teşekkür ederim :)

@kızılkıvırcık: tokat indirme gibi bir mevzu olmaz ama arkama asla bakmam. teşekkür ederim :)

@önümarkamsöbe: çok haklısın. çok teşekkür ederim :)

@frances: ben onun benden hoşlanmadığını kabullendim. ama bende neyin eksik olduğunu anlamadım. bu kadar ümit verdikten sonra hoşlanmadım ne demektir? ben bumu sordum kendime hep. İlgin için çok teşekkür ederim :)

@akf60: bence yanılıyor olabilirsin
olabilirsin. çünkü daha önce beni mde hoşlanmadığım ama benden hoşlanan insanlar oldu ve hâlâ da var. ama ben hiçbir ine ümit vermedim hep kendimi soğutmaya çalıştım. muhatap dahi olmadım çünkü en kötü gerçek bile insana ümit verip sonra unut demekten iyidir. teşekkür ederim :)
Gerekovic
kendinde neyin eksik olup olmadigini sorgularsan ozguvenini kaybedebilirsin yavas yavas bu konudaki. ben bunu cok yaptim ve sonunda her seyde kendimi suclayip durdum. sen yapma bunu. sonu iyi degil. eksigin yoktur. onun istemedigi, kaldiramayacagi bir fazlan vardir bence
anonim
erkek tarafından birşeyler yolunda gitmedi. üzerine gitme sorma yalan söyler ne kadar hoşlanmasa bile direk kestirip atmaz aniden bırakmaz takma birak hayırlısı be gülüm de geç
anonim
hepiniz çok iyisiniz :) şimdi her şeye daha iyi anlam yükleyebiliyorum. hepinize teşekkür ederim. özellikle de @önümarkamsobe allah razı olsun :))