elektronikpasta
itiraf ediyorum; maliyeti 50 kuruş olan patlamış mısıra sinemada 8 lira bayılmamak için çoğu zaman evde hazırladığım patlamış mısırları paketleyip sırt çantama koyup sinemanın yolunu tutuyorum. evet bu bir dramdır.

Yorumlar

Rıza Kaan Tangöze
bu sisteme karşı bir duruştur kardeşim ben hiç sinemaya gitmiyorum mesela :d
Gerekovic
alakası yok ama nick'inin aslen okunuşunu ilk defa fark ettim :d bu arada bende kardeşlerimin cipstir, koladır şeylerini marketten alıp çantamda sokuyorum.:)
bu_hesap_silinmistir
zaten sinemada satılanları almayın benden size tavsiye hiç hijyenik değiller :d
frances
bileti pahalılaştırıp mısırla kolayı hediye eden zorba sinema sektörüne atılan son kurşun... bir sonraki hamlen internetten izlemek olacak. çünkü utanmasalar "hanfendi çantanızda çikolata mı saklıyorsunuz, bi bakabilir miyiz?" diyecekler. utanmaz herifler, arkadaşımın şişme montunun içine saklamak zorunda mıyım aldıklarımı? sana ne, istersem sefer tasıyla girerim içeri!
anonim
helâl olsun gardaşım tebrik ediyorum. para harcamayı sevmeyen duyarlı insanlara karşı hep bir ilgim olmuştur zaten :d ama sana önerim evde bile patlatmaya değmez mısırı. en iyisi hiç yeme hem boşa para vermemiş olun hem de sivilce derdin olmaz :d aferim paranın kıymetini bil ::)seni seçtim pikaçu 😜

-pikaaçççuuuuu
👑 Ef.
dram değil mantıklı olandır. ben sinemada bişeyler yemeyi içmeyi sevmediğim için kafam raad ama 😄
anonim
bu bir dram değil adeta v for vandettasın helal