anonim
bilmiyorum bu yazdığım yazıyı görucek mi okuyacak mi ? İçini dok demiş ben de öyle yapiyorum. tabi yinede görmesini çok isterim. aslinda omü dedikoduya girmeyeli çok olmuştu ama bu yaziyi yazmak için indirdim.
herşey bi rüya gibi baslamisti. hani derler ya dünyanın en mutlu insaniyim diye, iste o duyguyu bende tatmistim. yani tattirmisti. çok seviyoduk herşey dört dörtlük ilerliyordu. kiskaniyodu, kisitliyodu, benimle ilgili hayalleri, evlilik düşünceleri bile vardi. baya ciddiydi. ben sana asik oldum sen bana asik değil misin dediğinde ben askin geçici bir heves olduğunu düşünüyorum ben seni seviyorum derdim ki öyle de oldu. hakli çikan ben oldum. sevemeyen, baglanamayan , hayal bile kuramayan ben onu resmen hayatimin merkezine almistim. her koşulda yaninda olmak istedim.
okullar sömestr tatiline girdiğinde memleketine gitti ve geri döndüğünde birseyler değişmişti. yani onun anlam veremediği birşeyler vardi. hep birşeyler eksik diyordu. ve en kötüsü de bunu bana yansitmasiydi. o benden gitgide uzaklasti ben ise daha çok üstüne gidiyordum. daha çok baglanmistim, kaybetme korkularim başladı. ve bu yaziyla tam olarak düşüncelerimi yansitamadigim için çok kolay bi süreç gibi görünebilir ama ben bu süreçte psikolojik destek aldim ailemin zorlamasıyla. yemek yiyemiyordum, yedigimi cikartiyordum, kilo verdim ve uyku duzenim hic yoktu. ve en kötüsü de bunu ona hic yansitmamaya calistim. mutluluk oyunu oynadim hep. asla yapmam dediğim şeyleri yaptim, izin vermem olmaz dediğim şeyleri yaptim. herneyse sonucun nereye varacagini tahmin etmissimizdir. yaz tatili araya girdi o memleketine gitti. ve çok önemli bir tarihten bir gün önce benden ayrildi. hem de ona gore çok hakli bana gore çok komik bir nedenden dolayı.
peki benim suçum neydi? o babam ölürse ben ne yaparim nasil okurum diye paranoyalar düşünürken ben ise gerekirse calisip sana yardim ederim diyecek kadar saftim. sahilde bulustugumuzda cantama giren tasi bile ogunden hatira deyip saklayacak kadar salaktim.
simdi ise gurur yapip benim ona donmedigimi dusunuyo. ve hicbir adim atmadi. bilmiyoki ben gurur filan yapmiyorm. ben sadece çok kirginim. ben sadece belki de bir özür bekliyorum.
neyse yorumu size birakiyorm...

Yorumlar

anonim
bacım bizler için ölüler sadece toprak altında değil toprak üstünde olup bizler için ölmüş olanlarda var senin çocukta senin için ölmüş olmalı ben tam anlatamadımda psikoloğum sinem hanım çok etkileyici anlatıyodu