anonim
geçen sene 1800 km lik mesafesi olan iki il arasında 9 saat sonra mola vermiştim babam insan olsan 2-3 saatte bir mola verirsin demişti bu sene o sözüne inat tam 10 saat molasız gittim ki mazot lambası yanmasa ve sıkışmasam gene mola vermezdim babamın bu seferki tepkisini yazarımda admin kardeş yayınlamaz yayınlayamaz =) inat ettim bu arabayı satıp az yakan başka araba aldırıp seneye bunu 11-12 saate çıkarcam seneye nasip olursa bunu yazarım

Yorumlar

Gerekovic
biyolojik acidan sana zarar. kusura bakma ama prostat olma olasiligin yüksek ben biyoloji dersini iyi hatirliyorsam
anonim
izmirden şirnaga mi gittin gardes
athrokk
9 saat molasız gittiğin araç ne acaba? yani 9 saat mazot bitmeyen aracı merak ettim
anonim
ford connect araç baya baya baya yaklaştın bi kereyle prostat olunmaz
Gerekovic
bir kereyle diye başlar her şey :) bir kereyle olunmaz ama sen birden fazla yapıyorsun. üstelik sadece yolculuklarda değil, normalde de yapıyorsun sanırım sen..
anonim
sobe annem gibi konuşmaya başladın bi iki yorum sonra azarlamaya da başlıcan tutma git diye
Gerekovic
kusura bakma anonim. benim anaçlık yanım vardır. annemin babasının babası bu yüzden kanser oldu ve vefat etti. ayrıca insanları yanlış şeyler konusunda uyarmak insanlıktır diye düşünüyorum. fakat yine de herkesin tercih hakkı vardır. bu sebeple "yine de sen bilirsin." diyorum sana. İstiyorsan kanser olup ölebilirsin. arkandan fatihanı okuyan çıkar, helvanı da kararlar.. mevlüdünü de okuturlar :) İyi akşamlar :)
anonim
nasıl bi mesajdır o okudukça çöktüm iyi akşamlar bidaha görüşmemek üzere az bi keyfim vardı onunda içine ettin