anonim
çok yalnızım aslında. derdimi anlatabilecegim kimsem yok. sevdiğim adam beni denizin ortasına sürükleyip yapayalnız bıraktı. yüzme öğretecegin sanirdim. ayağıma bir taş bağladı. ve beni batirdi. terazinin iki kefesi gibiydik, o da yukarıda kaldı ve ben boğuluyordum. hiç yardım etmedi. nefesimi tutup, onun kollarini açıp beni kurtarmasını bekledim umarsizca. ama suya elini bile dokunmadı. yosunlar sardı bedenimi, burnumdan ve kulaklarimdan suyun basıncı nefesimi zorluyordu. yorulmustu kollarim, ayaklarim. uzakta bir ısıktı. gözlerimi hafif araladigimda onun tebessumlerini yakaladim. mutluydu belli hem de çok mutlu. ve kendimi suyun gidişine bıraktım. ben öldükçe o yaşadi. aynı terazinin iki kefesi gibi.. suyun dibi kendine çekti beni. battim. battim ve bak batıyorum. umarım hislerimi anlayan birileri çıkar

Yorumlar

Gerekovic
sanırım anliyorum. sen ona güvendin. onun her zaman yaninda olacagina inandin ve onunla bir yola ciktin. fakat o seni birakti yolun ortasinda. sen ne yapacagini sasirmis bir halde onu bekledin. belki geri gelir diye. ama o geri gelmedi. geri gelmeyip baskalariyla mutlu oldu. yani kendi hayatina devam etti. sen ise hala kendine gelemedin. ve kayboldun..
anonim
ben derim ki birde karşı tarafı dinlemek lazım
anonim
bir şeyi unuttun. çabalarımla geri geldi ama ona göre dogru olan ve benim asla taviz vermediğim birşeyi istemek içindi. kabul etmeyince dipsiz kuyudanaşağı beni sarkitti, yalvardim ama sonra ellerimi tekrar tekrar bıraktı.
anonim
anonim inanki dinledim. onun arzulari istekleri farklı.
Gerekovic
himm erkeklerin mantigi sanirim "bu benim karim olacak. niye kabul etmiyor?" . belki de oyun oynuyor.. anonimbayin dedigi gibi bir de o tarafi dinlemeliyiz biz... onun sebeplerini bilemeyiz..
anonim
evet "seviyorsam herşeyi yaparım " mantığını taşıdığını söyledi ama bana ters malesef
Gerekovic
seviyorsa her şeyi yaparlar. peki bu sevgileri bittiğinde? senin durumundaki gibi mesela. bitti sevgisi ki mutlu şu an başkaları ile. peki sen ne olacaktın? yani yaptığında bırakmayacak mıydı?
anonim
çok güzel bir konuya degindin. şimdi bırakan o zaman da bırakırdı. ama ben ona zor bir şart kostum. "tamam diyelimki oldu bitti her sey. ama yarın ya sana bir şey olursa? yarın olmeyeceginin teminatini ver kabul ederim." dedim. trajikomik biraz ama öyle gerçekten. çok guvensek bile yarın yasayip yasamayacagi ve bizim hayatımıza mâl olabileceği bir durum.
anonim
o zaman yapcak bişi yok nasip değilmiş diyecen ilerde pişman olacağın şeyleri sakın yapma bize güven olmaz
minona
bu erkekler "sen benim olacaksın nasılsa" diyip istediklerini yapıyolar, hiç birisi de düşünmez ki kız ona ait olmak istemiştir onunla geleceği olacağına inanmıştır, ona güvenmiştir bu yüzden onun da istediklerini yapmıştır. ama onlar napar bırakıp giderler kız ortada kalır sonra, onu düşünmezler bu kız napacak sonra bana güvenmişti... anonim en iyisini yapmışsın iyi ki duygularınla hareket etmemişsin, onun istediği ve senin de taviz vermediğin şey bu tip bi şeyse hiç bunun için üzülme sakın, sen doğru olanı yapmışsın diğer türlü olsaydı eğer daha çok canın yanacaktı..
foreveralone
sevdiğinizle birlikte oldunuz diye kendinizi "ortada bırakılan bi mal" olarak gördünüz sürece bu böyle devam edecek ve mutsuz olacaksınız
Gerekovic
foreveralone sevdiğimle birlikte olurum, o da gerçekten seviyorsa. ondan emin olmazsam olmam. birlikte olduğum için de kendimi ortada bırakılan bir mal olarak görmem çünkü ben seçmişimdir. fakat o bunu yapıp gitmişse... neyse. ölüm olsa ne olacakki anonim? sevdiğinden emin miydin sen?
anonim
minona duygularimla hareket ederdim ama busefer yapamadım kendime. ihanet edemedim ileride evleneceğim adama. foreveralone siz erkeklere göre basit bir şey olabilir ama biz kızlar hayatimizda herzaman yer alacak, son nefesimize kadar ömrünü geçirecek adamlar için nefsimizi koruyoruz
minona
ortada bırakılan mal demeyelim o zaman ortada bırakılan kız diyelim ne fark edecek forevalone, kız ortada kalacak mı kalacak, he bi de şu var ya "evleneceğim kız namuslu olsun, daha önce kimseyle birlikte olmuş olan kızla evlenmem." tabii böyle diyen biri önce kendine bakmalı, o zamana kadar kaç kızla beraber olmuş da gelip sonra namuslu eş arıyor.
anonim
anonim_bay zaten artık istesek de.güvenemiyoruz. mesela ben paranoyak oldum. eğer çevrenizde.varsa uyarın. onlarinda bacisi anası var
anonim
onumarkamsobee sevdiğimden emindim ama o bana inanmadı.
foreveralone
minonanın dediğide bi yerde doğru tabi. söylemek istediğimi anlamanız için çok az düşünmeniz yeterli kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin sizi siz yapan daha önce biriyle birlikte olup olmadığınız değil karakteriniz ve zekanızdır başka yorumum yok.
anonim
foreveralone tabiki de öncelikle öyle.. ama biyerden sonra işler değişiyor. hadi eşini gectik. çocuğuna ne diyeceksin ? sen de biraz bunu dusunmelsn
Gerekovic
valla anonim şu an o çocuğa sövesim var demek istiyorum ama güven sorunu vardır... biz nasıl inanamıyorsak o da inanamayabilir..
anonim
neyse olmayacak bir şey zaten. tesekkur ederim hepinize yorumları için ama onumarkamsobee ben onun guvenini istediğini yaparak saglayacaksam hic olmasın. olmadı da zaten
Gerekovic
öyle sağla demedim anonim.. öyle güvenecek adam hiç güvenmesin bencede..