tabuttarovasata
''ben demiştim'' diyorum çünkü bir zamanlar ''omü pİşmanliktir'' yazdığımızda çemkirenler olmuştu!kayıtlanmadan bu yana sırf bunu takip ediyorum bakıyorum ki yine yanılmamışım.durumdan memnun olanlara oranla olmayanlar daha ağırlıkta.şimdiden başladı,r11 tıkış tıkış,çarşamba uzak,okul asosyal,insanlar çekigen,ortam yok,hocalar derse gelmiyor,öğrenci işleri neyin kafasında vs. bağrışmaları...dedim dedim bak inanmadınız,savundunuz omü'yü.bak ne oldu şimdi? not:eklemediğim daha bir çok sorun var,zaman ilerledikçe bunlar daha iyi anlaşılacaktır.

Yorumlar

gardesselam
gardeş haklısın. şimdi bu kadar insan asosyalken neden bu kadar insan asosyal? bişeyler yapmak lazım.
tabuttarovasata
''gardeş'' onu site yöneticine söylemeniz yeterli,soru cevap kısmına yazılırsa ilgilenirler bu konuda yöneticimiz iyidir. ;)
Gerekovic
carsamba uzak derken tabutta? ne alaka kiz carsamba? :d
gardesselam
gardeş bu kız tabutta rövaşata atıyorsa yanına gelirse sana neler yapar bilemiyom. buna çok soru sorma sen bence.
tabuttarovasata
sayfada bugün yayınlanan mesajlar arasında gördüm çarşambadan dert yanan bir üye vardı.nerde bu dert yananlar anlamış ta değilim.son iki üç sayfa okul ve samsun'dan şikayet edenlerle dolu fakat bu gerçeği yazınca mesaja ''tık'' atan yok! İlginç bilemedim...
anonim
beğenmeyen uzasın. kimseyi zorla getirmediler sonucta. daha iyisini yapıp daha iyi yerlere gitseydin o zaman
Gerekovic
tabutta onlar bizim hukukçular sanirim:d uykuda galiba biri. ya uzak evet ama cogu bile bile geliyor. secimlerini yapmislar. hayirlisi diyoruz. burada kendilerinin vakit gecirebileceklerini hala anlamadilar sanirim. ya da cabalamiyorlar bilemiyorum..
tabuttarovasata
eveeeeet ne diyorduk biz bunalara?cevap:don kişot!hani şu yel değirmenleriyle savaştığını zannedenden.şimdi sen uza mesajım altından,çabuk,derhal!bok atıyor.ulan sen benim neyimi biliyorsun da gelmiş burda yargılıyorsun okuduğunu anlama özürlü andaval seni!yeter bir bitmediniz vesselam!!!not:bu ikinci serzeniş böyle bir serzeniş daha bir mesaj yazarak yapmıştım,bu yorumum ikinci oluyor.efendi olanlara hiç bir zaman böyle konuşmadık.diğer site sakinlerini tenzih ediyorum.
anonim
nerden geldin? nasıl bi hayatin varda burayı beğenmiyorsun?