ultraslan
yine samsun'da dertli kederli bi gece daha.
omü dedikodu ailesi bi dertleşelim be.

Yorumlar

gardesselam
anlat gardeş dinlerim.
sensinbayan
her türlü dinlerim anlatırım dertleşiriz
kimimben
derdin astana 1 gs 1 ise sıkıntı etme. bjk ve fb de aynı sonucu aldı..
gardesselam
milleti topladı kaçtı bu gardeş
gardesselam
@kimimben mac 2-2 bitti kardes dunyadan 1.5 gun sonra falan mi geliyon acaba
casualman
anlat kanki nerelerdesin sen ?
ultraslan
galatasaray hep derdimiz zaten oraya hiç girmeyelim de. bu aralar kendimi acayip yalnız hissediyorum ben. sanki kimsem yokmuş gibi. uzun zamandır ailemin yanında olduğumdan mıdır nedir bu sefer samsun'da hiç alışamadım. İçim sıkılıyor sürekli, bütün gün yurtta yatıyorum. yapacak bir şeyim yok, olsa bile onu yapmaya mecalim yok. ruhen de bedenen de acayip yorgunum bu aralar. yardım edilecek bi durumum yok belki ama bende işte buraya gidiyorum öyle saçma da olsa bir şeyler karalıyorum. sizin yazdıklarınızı okuyorum falan derken öyle böyle zaman geçiyor. yine saçma bi şekilde uzun uzun yazıp zamanınızı çaldım gençler affedin. bu arada hepinize sonsuz teşekkürler brolar canımsınız. :)
gardesselam
la ben de bir şey var sandım gardeş ya. hiç arkadaşın yok mu gezip tozcaan
ultraslan
arkadaşın olması değil ki sıkıntı. ben 210 kişilik yurtta kendimi yalnız hissediyorum. kalabalıkların içinde yalnız olmak işte en kötüsü bu. 😥
gardesselam
gardeş kendini hasta edersin bak. çık bi arkadaşınla gez. sen yalnizligi seviyorsun ya da alismissin.
Gerekovic
bro sahile bir çık... ya da gel bizi topla.. sen yalnız olur musun hiç? bak bu kadar insanı toplamışsın.. gerçi o kadar insanın ortasında kendini yalnız hissetmek nasıl olur biliyorum da nasıl çıktığımı hatırlamıyorum.. zamanla çıkmıştım sanırım... :)) uzun uzun yazıp hiç çalar mısın sen ya vaktimizden? ayıp ettin heee :)