hemsire
merhabalar.. havalar o kadar soğuk ki battaniyenin altina girsek dahi bir müddet sonra yine usuyoruz. inanir misiniz kaloriferleri actim evde .. o derece usudum. gecen gun dersten ciktim aksam suları .. ringe bindim orta kapidan cocuk cama yaslanmis sevgilisi de omzuna koymus kafasini tek eliyle cocuk dengesini saglamak icin direkten tutuyor diger eliyle kizi tutuyor falan. dedim bizim neyimiz eksik. ? meslekse meslek, boysa boy, guzellikse guzellik , zeka ise zeka. ne eksik yahu. her ortama giriyoruz cok şükür uyuyoruz da . kim istemez ki düzenli bir iliskisi olsun. sevgilisiyle gününü gün etsin. gezsin tozsun . uzun lafin kısası, su sogik gunlerde sevgiliniz varsa kiymetini bilin. uzmeyin. eger mutlu degilseniz aklinizda kalbinizde baskasi varsa karsi tarafi bos yere kandirmayin. her insan bir kalbe sahip ve bu kalp kirilabiliyor. sebebi siz olmayin.
son sözüm de su, kimseye tamamen guvenmeden kalbinizin kapılarını sonuna kadar acmayin. her türlü üzülen siz olursunuz. sevgi, saygi ve ask dileklerimle. 💁💕

Yorumlar

hemsire
tamam be tamam cakmalarindan alirim bi tane. en fazla ters duserse duzeltmek zorunda kalirsin. uyuz falan degilim uyuz olan senin arkadasin ?!!3!?!?!!!