anonim
kızlar siz adamın delikanlısını değilde yakışıklısını tercih ettiginiz surece cok uzulursunuz. bi de gecinirsiniz yok dış gorunuse onem vermem yok oyle yok boyle çok ikiyüzlüsünüz

Yorumlar

anonim
ulan şöyle bütün kızları genelliyorsunuz ya ben hep ayar oluyorum yahu birader tanıştın mı hepsiyle nerden biliyon sen başkasını siz öyle kızlara denk geldiniz diye biz niye öyle oluyoruz ki? hakkımıza giriyorsunuz hakkımıza!
anonim
rahibe kızdı..
foreveralone
İçgüdüsel bişey bu sen nasıl kadında bazı hatlara bakıyorsan onlar içinde öyle yani doğamızda gelecek nesillere daha verimli bireyler bırakmak için içgüdüsel gelişiyor. mesela kaslı iri uzun erkeleri bu yüzden tercih ederler. bak doğadaki hayvanlara hepsi öyledir zayıf olan tercih edilmez buda biz insanların hayvan tarafı. kadında o bel kısmını öyle sevmemizim sebebi karnındaki bebeği fiziki olarak daha iyi taşıyabilecek olmalarıymış. veya iri göğüsler bu genlerimizi tetikliyor. ha bide zeka vardır aslında biz insanların doğada var olmaları için kas fiziki güçten daha çok işimize yarayacak olan kısım ama daha onu çözecek zekaya gelemediler.
anonim
hahah bunu bi erkek söylüyor bi dd cidden güleceğim yoktu sizin tek önem verdiğiniz o zaten. sen bizim türümüzdeki o tür kadınlara laf atarsın ama o türden erkeklerde aynı yani. hatta bu oran siz de daha yüksek gıcık etmeyin insanı. konuştuğunu önce mantık süzgecinden geçir öyle yaz. ağzına geleni yazma sinir etme insanı yeter be!!!
anonim
o zannetti herhalde bu paylaşımı da ben yaptım :d çıldırdı..
anonim
ben böyle ötenlerin akşamkilerin falan karakterini yaşantısını görmek isterdim.. bir de yüz yüze gelmek o zaman gözlerime bakarak böyle konuşabilecekler mi burda klavye artisti ne de olsa kimse görmüyo bilmiyo..
anonim
şimdi ben kısayım çocuklarımın geleceği için uzunlara bakmam normal değil mi :)
foreveralone
İki uzundan kısa birey çıkabilir ama iki kısa bireyden uzun asla çıkmaz. 1.70 im 1.85+ kızlar bu konunun devamını çay içerek özel olarak konuşabiliriz :d anonim bayan dediğin bi yerde doğru kendi eksik yönlerini kapatmada bunda etkili.
anonim
benim soyum uzasin digerleri beklesin 1 milyon yil sevgiline saygilar cok fark yok aramizda
anonim
kısa olursa bi yerde çekinik uzun boy olur be belki kırmayın şevkimi :)
sarlot
bak bilgiyasayar nasıl yanıltıyor annonimmişim :) ben geninde kısa barındırmayan bir soy bulacam inanıyorum
sarlot
taşıyacak tabi ona genlerimi veriyorum :) maşallah diyelim o zaman sizin aileye :d
sarlot
75 de fazla be nasıl topuklu giysin sonra memnunum boyumdan sağolasın :)
sarlot
neyine inkar ediyo gözükmüyor mu sanki kısayız işte :) hayaller hayatlar oldu sende de odin
sarlot
seni sevgiline yönlendiriyorum :)
sarlot
hayır sen git evlen diye :)
sarlot
ah benim sevgilim böyle konuşacak ayrıldıysak ayrılmadıysak vurmuştum onu :)
sarlot
habersizmişmiş ayrılık sebebi :) haydi size mutluluklar diliyorum konuşmayı noktalamak gerek bi yerde iyi geceler odin
Luftmensch
delikanlı adamı severim,boylu poslu yağuşuklu adamı da severim.ikisi bir arada olursa allaahhh :d lakin bazen öyle bir an olur ki arka masada oturan sadece konusmalarını duyup yüzünü görmediğim fikir ve laflarından etkilendiğim adamlar da olur. ama dürtü işte hemen bakarım fiziksel görüntusü nasıl diye ... ya bi insanından biriyle sadece fiziksel etkilenme sonucu birlikte olacağını da sanmıyorum yani. ne kızlar var çok güzelmis be dedirten ama tüm vaktini güzelliği ile uğraşmaktan akıl ve mantığı ile fikirlerini genisletmek ile ilgilenememis.ki şu da bir gerçek ki güzel kızlarda sadece güzelliklerini kullanarak bircok seyi elde edebileceklerini zannediyorlar.kısa süreliğine evet ama o adam ne yapsın senin tırnağın kırılmış saçının dibi gelmiş muhabbetini :d beylere tavsiyemde gizemli olmanız gerektiğidir.unutmayın zor olan hep daha tatlı olmuştur.tşk tşk.
anonim
erkekler siz de kızın iyi huylu ve düşüncelisine değil de güzeline,vücut ölçülerine dikkat ettiğiniz sürece çok üzülürsünüz.hem siz de başta dış görünüşe önem vermem havalarında takılırsınız başta ama yoruma sıra gelince "yok birader kız dediğin yanıma yakışacak.bi bakan bi daha bakacak."lafları edersiniz.biz kızlar için sorun yok. her kız kendine göre alımlı ve güzeldir.sırf sizin egolarınız tatmin olsun diye özümüzden taviz vermeyiz. 😉😉😉😉