blablabla
3 yıllık sevglimden mantıksal sebeplerle ayrıldım peki bu kadar zormu ruh eşini bulmak? İşin kotu tarafida hayatında yeni biri olabilir daha 2 hafta olmadı ayrılalı allah rızası için yardım edin

Yorumlar

blablabla
haklısın ama yinede içi açıyor be insanın
visnelikek
ya yanmaz mı yanar tabi ki. ben de aynı şeyleri yaşadım. yalnız kalmaktan korkuyorum mesela. aklıma bile gelsin istemiyorum. sürekli arkadaslarımlayim. hayatımda bazı şeyleri değiştirdim. upuzun saçlarım vardı gittim kestim. aynaya bakınca eski halimi görmek istemedim. eyvallah sol yanımda hala bitmeyen bir acı var. ama güçlü duruyorum. yeri geliyor patliyorum sevgilisiyle fotograflarini görünce içim acıyor. dışımı tamir etsem de içim aciyor. ama diyorum demek ki doğru kişi o değilmiş. onun karakteri sevgisi bu kadarmis. hani şarkıda der ya herkesin acısı sevgisi kadar aynen öyle. sana tavsiyem yalnız kalma. onlayken yapamadıklarını yap. he git kızlarla gününü gün et demiyorum böyle bir sey sakın yapma onun konumuna düşersin. arkadaşlarınla gez toz. alışverişe git. yeni mekanlar müzikler kesfet ve aynaya baktığında ben iyiyim de gulumse:)
frances
mantıksal sebeplerle ayrıldıysan mantıklı davranmaya devam etmelisin. bitti dediğin anda onun hayatında ne olup ne bitiyor seni ilgilendirmez.
blablabla
öyle ama farklı boyutları var isin daha çokta bu mantığı karşı taraf takındı ben işin hala duygusal kısmındayım galiba.
frances
duygusal kısmı sıkıntılı ya.. ama sıkma canını. böyle olması belki daha hayırlıdır. belki ruh eşin bir başkasıdır.
blablabla
bilemiyosun işte boşluğa düşüyosun
frances
zor zamanlar ama mantıklı düşümeyi elden bırakmaman çok önemli. inan ki sonsuza dek sürmüyor. o boşluk ve acının yerini kabullenme ve başka umutlar alıyor.
blablabla
o zaman hiçbir şeyin anlamı kalmıyor bu surmediyse bundan sonrada başka biri olsada sürmez bu canımı sıkıyor
athrokk
odin psikolog ol terapiye gelelim