ejderiyaci
vizeler yaklaşırken herkes bir gönül ortağı arıyor kendine,ben de dahil.belki bunu söylemek çok kabaca oluyor ama insan kendisiyle ilgilenilsin istiyor.şiirlere boğacağımı bilse gelir bence de ejderiyamdan korkuyor...

Yorumlar

josefin
şizofrenini dışavurman cok saglikli. gonul ortakligi deyince ben artik erkeklerden korkuyorum ya bir sey hissederse de uzerim diye. bu ego mudur. nasil kurtulurum.
ejderiyaci
her erkek aynı değildir sonuçta.doğru insanı bulman önemli olan.sadece bir şey hissedemediğin birine olumlu yöne umut vermen onu üzer.bir şeye yakalanmadın ki kurtulasın.
Gerekovic
josefin dene. uzerim diye olan korkunu bir kenara birak. elbet uzersin ama telafisi vardır her seyin.. mutlak uzmemezlik yoktur hayatta.
ejderiyaci
bir insanın bir insana bir şey hissetmesi gayet güzel bir şey.sadece umut vermeden kibar bir dille geri çevirirsin,erken tehşis hayat kurtarır...
josefin
mutlak uzmemezlik saglanamaz haklisin velakin hem karnim doysun hem pastam dursun mu oluyor benim istedigim. fikirleselim tartisalim eglenip sacmalayalim elestirelim ama objektif kalalim biri de gelmis fuckbudy bul o zaman diyor. bu oglancilikla ilgili degil bende isterim boyle kiz arkadasim olsun ama objektifligi kaldirip samimi kalan yok. bu zamani kalitelestirmekle alakali
Gerekovic
bak diyorum iste. denemekten korkma. objektifligi kaldirip samimi olan da olacak sana. sadece ask anlaminda demiyorum bunu. arkadaslarin arasinda da olur. cikiyor bir gun karsina. sne yeter ki denemekten korkma .ki zaten karsindaki ikna ediyor seni,eger kalbine girmisse..
ejderiyaci
ya olması gereken de dediğin gibi zaten @josefin öyle birisini bulduğun zaman zaten anlaşmış oluyorsun.bulamadığın için belki de birini üzerim endişesini yaşıyorsun.
josefin
kurtulmaya ihtiyacim olan bir mevzum yok farkindalik icin tesekkurler. beklemeye bekletmeye ve tanismaya devam
ultraslan
allah'ım ejderiyasız şiirlere boğulmak istiyorum. kaldı mı be şiirlere boğan insan..
ejderiyaci
ben boğuyorum denemesi bedava...