anonim
bir siyasi partide aktif olarak siyaset yapıyorum. kız arkadaşım da partiye gitmemi istemiyor. sebebini sorunca da bana bi sebebi yok gitmeni istemiyorum diyor. özellikle bayan arkadaşlara sormak istiyorum kız arkadaşım neden böyle birşey istiyor benden. amacı beni kısıtlamak mı kıskançlık mı?

Yorumlar

Gerekovic
seni o parti yüzünden kaybetmekten korkuyor olabilir. ülkenin durumu malum.
pisman
bak arkadasim bu ulkede x partisi yukselir y partisi duser z partisi yukselir w partisi duser ve bu olaylar yasanirken taban dedigimiz kisim her secimde kendini paralar cani pahasina savasir sonucta kazanan sen degil x y z ve w nun ustleri olur parayida onlar yer sanada sevinmek duser pekiiiii bunlaar olurken sen o sevgdicegini ihmal etmiycegini dusunuyomusun kiskanclik gibi basit bi duygu degil ihmal sen o parti icin cabalarken o senin icin cabaliycak ayrica suan siyaset cok kanli senin canin yanmiycagina garantin var mi senin canin yanarsa onun ki de yanar lutfen akli selim bi sekilde dusun deger mi aşık oldugun kiza tercih etmek
winniethepoo
sana zarar gelmesinden korkuyor
anonim
kesinlikle zarar gelmesinden korkuyo. benim de erkek arkadasim boyleydi surekli tartisirdik gitmesini paylasim yapmasini istemezdim. biriyle bi tartismaya girip basina bisey gelir diye.