percius
ya sizce de okulda saçını yeşile boyatıp gezen kızlar 20 liraya benzemiyo mu? bi de kızıl kafalar var onlar ayrı. ulan sanki kafa kızıl olmayanı okula almıyolar gibi yaa

Yorumlar

Gerekovic
dogustan kizil olanlara demiyorsun diye düşünmek istiyorum su an?
percius
eğer doğuştan kızıl olan varsa okulda onlara bi sözüm yok :d
lanarnanta
kızıl sac beyaz ten dünyanın 8. harikadi gibi oluyor be kardesim nznxbshsh
Gerekovic
var benim bildigim bir tane :d
kizilkivircik
bi saniye buraya mudahele ediyorum herkes kızıl olabilir ama herkes kızıl kıvırcık olamaz
frances
çok esprili ve zekisin. şayet saçlarım yeşil olsaydı çok üzülürdüm. çünkü beni beğenmeyecek olman bir açıdan ölümdür benim için ve içimden dedim ki iyi ki kızıl kafa değilim. ya kızıl kafa olsaydım? percius beni hiç beğenir miydi o zaman? şimdiyse hiç olmazsa yeşil yahut kırmızı kafalı olmadığım için ufacık da olsa bir şansım var. umarım sen bir şeye benziyorsundur. en azından sözlerinden güzelliği tartışılamayacak kadar kusursuz bir erkek olduğun sonucuna ulaşabilirim. yoksa hiç önüne geleni eleştirir miydin?
ejderiyaci
sen buldun da bir de yargılıyorsun dostum :d
foreveralone
kızılkıvırcık sana kötü dedi çarp şunu!
percius
sayın frances. bunun bir eleştiri amaçlı değil mizah amaçlı bir yazı olduğunu anlamadığınız için sizi tebrik etmek isterim çünkü zeki (!) olmak bunu gerektirir. profilinizi incelediğimde insanlara beyinsiz, cahil gibi kelimeler yazdığınızı, "siz üniversitelisiniz kendinize gelin aranızda cümle kuramayanlar var." dedikten sonra doğrusunun "falan" olduğu kelimeyi sizin "filan" olarak kullandığınızı gördüm. benim önüme geleni eleştirdiğimi söyleyen siz zeki bir hanımefendi, r11'e binen insanlara beyinsiz ve cahil dediğinizi gördüm. heralde o kelimeler sizin güzel uslubunuzda, birer iltifat olmalı.. :)

saygılarımı sunar beni eleştirmeye layık gördüğünüz için teşekkürlerimi iletmek isterim.

İmza:percius
kizilkivircik
yapma kardeş kizillara laf etme çarpılırsın 😂 en son biri laf etti deprem salladı samsunu
foreveralone
o biri benim :( yüce kızıl.s.s
frances
fiziksel görünüş üzerinden yapılmış, inanılmaz "zeki" bir kafanın ürünü olduğu çok belli olan espriler yaptığın için hayranlığımı dile getirdim sadece. neden alındın zülfü siyahım?
percius
sayın frances.
"yoksa hiç önüne geleni eleştirir miydin?" diyerek hayranlığı dile getirmenin mümkün olduğunu bilmiyordum yüce frances.. güzel lugatınıza yetişemediğim için bağışlayın (!)..
anonim
sahibi geldi kaçayım
yesilkiraz
yeşil iyidir, beyaz ten kızıl saç çoookk çok iyidir. biz de siyah siyah takılıyoruz işte :(