bayholmes
biz işi raconuna göre yapmayı öğrendik. erkeğim deyip küpe takmadık. sonra bazı kızlara göre "odun" olduk. onlar bana odun diyorlar, desinler.
odunluğumla gurur duyuyorum, demek bazılarına oksijen oluyorum.! ;) :d

Yorumlar

Gerekovic
sıkıntı var o zaman. ben takana da odun diyorum :d :d:d
lanarnanta
adamsın memati ruhlu kardeşim :d
foreveralone
ooo küpesi olana erkek değil muamelesi yapan 15-20 iq arası beyinler üniversiteye gelmeye devam mı olmadı türkiye
bayholmes
erkekliği seninle tartışacak değilim ama erkeklik önünde taşıdığınla değil, yüreğinde taşıdığınla belli olur. yüreğindeki de yüzüne vurur. belliki senin östrojen seviyen baya yüksek. ;) ha iq seviyesine gelince malesef senin gibi olmayanları da alıyorlar. 😄
foreveralone
bi kere küpe türklerde erkek takısıdır. savaşlarda ona göre öncelik verilirdi mesela tek oğul varsa bir küpe birden fazla ise en küçük oğula iki küpe takılırmış çok eskiye gitmeden yavuz sultan seliminde östrojen seviyesi yüksemiş(!) yani daha kendi tarihini bilmeyen araştırma yoksunu beyinler gelmiş benim beynime laf atıyor. canım senin gönül diyip diyip kadın kesmişliğin kadar benim düşünmüşlüğüm araştırmışlığım vardır bunu bi bakışta görüyoruz. ha farzedelim ki östrojenim yüksek kadın hormonunu karşı tarafı aşağılamak laf sokmak için kadınları ikinci plan insan muamelesi yapmış olup erkeklikten gönülden bahsetmen ayrı bi ironi. yoksa prim mi yapıyorsun yok canım sen erkeksin yapmazsın.
bayholmes
ha seninkine ek olarak türk'lerde küpe savaş zamanı takılırmış ve küpe takan askere evin tek oğulu diye görev verilmezmiş. ben tarihimi senin gibi g*tünü kurtarmak için değil, geçmişime bakarak geleceğimi inşa etmek için araştırırım. bide bakıyorum söylediğim her sözü çarpıtmışsın. sana söylediklerimi genelle vurmuşsun. tribüne değil bana konuş. erkek. ;)
bayholmes
sen bu (küpeli) kafayla daha çok "foreveralone" :d
foreveralone
yukardaki metinde sana değilde tribüne söylenmiş söz olarak algılayan bi gerizekalıya laf anlatma sebebim şu an canımın sıkılıyor olması. küpe takınca kadınsı çıkarınca erkeksi hmm çok kolay geçiş yapılıyormuş bu s.ke sürülecek beyni olamayan cahilin odun olmaktan ileri gidemeyeceğini anlayıp başlık açması tebrik edilesi durum.
zorakimuhendis
ooo tartışma alırım bi dal "herkesin giydigine kimse karışamaz"amma velakinki öyle de değildir takmayın gençler pek hoş gözükmüyor.hele sallanan cıngıllı versiyonunu takan var mühendislikte aman uzak dursun o ne lan öyle cıngıllı falan bana yakışıyor diyorsan tak ama yine de uzak durmak lazım bu kafayla yakında etek giyersiniz siz
bayholmes
yukardaki östrojen kelimesini sana hitafen söylemiştim ama baktım ki sen kadınları aşağılama durumuna getirmişsin. canının sıkkın olmasıda bundan ötürüdür. ha küpe çıkarıp erkek olunuyorsa, çıkar. bunuda mı ben söyliyeyim, cahil. bu arada serverler nasıl hızlı aynı yorumu atalı 1 saat oldu hala gözükecek...
iktidarli
erkeklerin odun olmasının sebebi kesinlikle kızların tutunacak bir dal aramasındandır . (nohta)
foreveralone
cahil diyen adam küpe ile erkeklik ölçüyor. östrojeni dalga geçme unsuru olarak kullandığını söylüyorum sana ithafen dedim diyor bi laf çemberi içinde geveliyor aynı şeyleri söylüyor anca. he etekte giyecem
bayholmes
şimdiye kadar giymediğin hata ve ayrıca cahillini kabul etmek büyük erdemdir. senin gibi bilgin(!) birinin karşısında söyleyeceğim son ve tek söz "bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir." ;)
anonim
bence yakışana yakışıyo ayrı bi hava katıyo ama sallananları ben de hoş bulmuyorum
foreveralone
benim sana son bi sözüm yok örümcek ağlarını beyinden uzaklaştıramadığın müddetçe tabi tarafsız yargılamadan ve düşünebildiğin zaman bişeyler ayarlarız.
anonim
gencler olay basit. küpe kadın takısıdır. ve peygamber efendimiz kadınlasan erkeklere ve erkeklesen yani erkekler gibi giyinen kadinlara lanet etmistir. nokta.
bayholmes
yazmim yazmim diyorum da dayanamıyorum. :d son sözünün olması için - bilmediğin bilime göre- önce beyninin olması gerekiyor. 😄
anonim
sıkıntı şu ki odunlar fotosontez yapmaz, yapraklar fotosentez yapar. böyle bir hata nasıl yaparsınız bay holmes anlamış değilim, nickinizin hakkını vermelisiniz. küpe takan erkek değildir diye bir düşüncede bulunmanız da olaylara ne kadar dar açıdan baktığınızı gösteriyor. bence siz en iyisi holmes ismini daha fazla kirletmeyin ve kendinize başka bir nick alın.