arnavut
anlatmak istediğim bir olay var arkadaşlar, konu güven olay şu; çarşambadan samsuna gideceğim, otobüs bekliyorum, saat akşam 8; 30 simsara otobüs kaçta kalkacak diye sordum, adam bana 9 da kardeşim dedi. sigaramı yaktım vaktin gelmesini bekliyorum, sağımda bir kız ve bir çocuk var. karşılıklı yüzyüze bakıyorlar. çocuk kızın elini tutmuş kıza seni seviyorum dedi kızda bende seni seviyorum senden hoşlanıyorum dedi. çocuk mesaj atacaksin değil mi diye sordu. yeni tanışmışlar sanırım. kız atacağım dedi çocuk söz mü dedi. kız gülümseyerek söz atacağım dedi, gülümsedim. umarim benimde karşıma böyle biri çıkar diye dua ettim. kız otobüse bindi ama oturmadı. çocuk bankanın köşesinden döndü ve gitti. kız çocuğun gittiğini görünce direk aşağı indi telefonu eline aldı. oturmadan çocuğun gidişine bakması dikkatimi çekti. telefonla konuştu telefonu kapattı, saatime baktım saat 8; 40 olmuştu, 10 dakika geçmedi telefonla konuştuktan sonra. otobüsün önüne bir araba geldi, kız arabaya binip gitti. arkadaşlar. ben şimdi nasıl güveneyim ? nasıl yapayım bunu ? böyle bedenini geçtim ruhunu satmış insanlar gördükçe ben nasıl güveneyim?

Yorumlar

josefin
belki bir yere gitmesi gerekiyordu aciklayamadigi bir meseleydi ve yalan soylecek kadar saygisi kalmamisti kendine. olayla uzaktan yakindan alakam yok alakar oldugum nokta su ki. kiz direk erkegi aldatti algisi. hani baska hic mi senaryo yok. aynisini erkek yapsa aynen savunurdum. cok mu umut doluyum, bilmiyorum. sadece onyargi bu üstünkoru gorulmus bir olayin dayanaksiz hislerle birlesip ibret alinmasi (dahasi nem kapilmasi)
saglikcihatun
ya da 2. seçenek karsimiza binbirturlu seyler geliyor. bu otobuslerde otogarlarda goruyoruz binbirturlu insani. ama insanin babasina dahi guvenemediği bu dunyada elin kizina/oğluna guvenemezsin ki ... ama ruhun, kalbin sama zaten soyler doğru insani. yeri gelir kmlerce otede gozden uzak inanirsin guvenirsin. bilirsin ki , farkedersin ki senin gibi ruhtan bağlanmistir. ve gel gor ki gozunun onunde entrikalar ceviren varliklar var. o nedenle hayirlisi diyelim hakkimizda. sen cok takma,bence. o sana değecek alnina yazilmis,kiz,karsina cikar zaten vakti geldiğinde... :)
Gerekovic
bunu bir de kıza sormak lazım.. o an kızın ne için görüştüğünü biz bilemeyiz. ki gerçi ben de ilk gördüğümde direkt senin verdiğin tepkiyi verirdim. ama şöyle oturup düşününce kız ne için aradı acaba o arabayla gelen birini? acaba çocuğa anlatabileceği bir şey miydi?
arnavut
ben nasıl böyle düşünüyorlar bu insanlar diye düşündüm şahsen sizin için. sonra mesajımi tekrar okudum, yazmayı unuttuğum birsey varmış, josefin kız arabaya girdiğinde çocuk kırmızı bir adet gül verdi, sonra cocugu dudagindan öpüp sarıldı. durum sizin dediğiniz gibi değil arkadaşlar. durum benim dediğim gibi :))
Gerekovic
eksik bilgi vermissin iste. ama herkes o kiz gibi degil. güven bu devirde cesaret istiyor.. :)
callmehope
bu bildiğin on yargı.
amort
bu olayda kızın tarafını tutanlar hepiniz aynı şeyi mi yapıyorsunuz merak ettim şimdi tamam olayın aslı belki başka şekildedir ama görünen köy kılavuz istemez diye de bişey var kızın yaptığı şeytanlık resmen
😏