persephone
biliyorsun ki geceler uzamaya başladı. biliyorsun ki yalnız hüznü vardır kalbi olanın.. hep bu noktadan başladım kendimi aramaya. çok kalamayacağım kendimde, buralar ıssız ve ben karanlıktan hala korkuyorum. çocuk değilim lakin korkularımın daha aklı başında değil. ufak bir kız çocuğu buluyorum içimde. elimi uzatıyorum. dokunmamla tuz buz oluyor sureti. her yolculuğumda yeniden yeniden ve yine kaybolan kız çocuğu. o benim, benden, benim en içimden. susuyorum. konuşulacak onca şeyin inadına. sonra konuşuyorum. tersini yapınca sonuç değişir diye velakin dünya bu kuralla yürümüyor. bende yürümüyorum hep aynı yerdeyim. bekliyorum.

Yorumlar

Gerekovic
başı bir yerlerden tanıdık geldi bana ama ben mi yanlış hatırlıyorum acaba? :/ birinin sözü falan mıydı persephone? :/
persephone
tarık tufan'a ait başı :) bana bir şeyler hatırlattı ondan yola çıkarak yazdım oas doğru hatırlamışsın :)
Gerekovic
tamam :) ben de hafızamdan şüphe edecektim :) peki kendinden ne zamana kadar kaçacaksın?
persephone
“yalnızlık alıp karşına kendini,
öteki kendinlerle konuşmaktır.
bakışmaktır, öteki kendinlerle;
dövüşmektir.
kimi zaman da öldürmektir
içlerinden sana en çok benzeyeni,
benzemiyor diye." demiş yazar. yani içimde bana benzemeyen kısımları öldürüp artık buyum dediğimde. kaçmayacağım sanırım oas :)
Gerekovic
kişilik bölünmesi mi yaşıyorsun yani bir nevi? yani içinde tek bir kişi yok. birden fazla şeye hitap eden şeyler var. ama hepsi de sensin. sadece asıl olan senin hangisi olduğunu bilmiyorsun. onu seçip, diğerlerini yok ettiğinde oturup kendini dinleyeceksin.. anladım sanırım persephone :)
bylazim
canfeza şeftali kırmısızı rap dinlemem demeyin deneyin bi.
persephone
hiç bir zaman tam anlatamam ama şöyle diyebilirim: kendimi arıyorum ve sorguluyorum. ama emin olamıyorum kendimi bulmaktan da korkuyorum. kararsızım yani. hem çok iyo tanıyorum hem de uzak geliyorum kendime bazen. " +bir insanı sevmek mümkün mü sence? -iyi tanımadıgınız biriyse belki ama ben insanları pencereden seyretmeyi severim. + sen bir korkaksın stirkoff - kesinlikle efendim." bu kısım çok hoşuma gitti sanırım buyum ben :)
persephone
peki denerim teşekkürler :)
Gerekovic
penceren seyretmeyi seven taraf :) biraz biraz anlayacağım da şu an uykum ağır basıyor kusura bakma canım :/ şimdilik iyi geceler dilesem sana? ve kendini sorguladığın diğer kendinlere de selamlar? :)
persephone
tatlı uykular o zaman :) teşekkürler :)
bylazim
denedinmiii 😊
persephone
"soğuk bi yer,
ölüm notası, günüm boşasın, içim boşalır.
yazdıklarımı anlayan biri olmadığı için boşadır.
boşa mı?
bu yüzden mi hiç tâkâtim olmadığı hâlde zor da olsa, tükensem de karanlığına koşarım. " bu kısmı sevdim lakin bu eski sevgiliye yazılmış sanırım beklediğim o değil :)
sinekvalesi
bylazım birkaç yerde daha gördüm seni sana para mı veriyorlar canfeza propagandası için amcanın oğlumu ne bu ısrar :d