sartorius
tıp okuyorum. başka fakulteden kızlarla ilişki kurmaya çalıştığımda ya egoist, ya asosyal inek ya da çok zekisin senle baş edemem diye sevgili olmuyorlar. evlenme yaşı geldiğinde de doktor ariyorlar. amaciniz ne söyleyin cidden çok merak ediyorum

Yorumlar

anonim
erkeklerin yüzü veya vücudu güzel kızlardan hoşlanmasını kabulleniyorsunuz da kızların kaslı uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor olmasını neden kabullenemiyorsunuz? bunun bastırılmış duygularla alakalı olduğunu düşünüyorum. ya da etrafta bu tip erkekler çok olmadığı için hayal kırıklığına uğramamak adına böyle düşünüyorsunuz. bilinçaltınız daha farklı işliyor haberiniz olsun kızlar.
psikolojik evrim de kanıtlıyor bu durumu,insanlar da her canlı gibi neslinin devam ettirme amacıyla yaşar ve mükemmel geni bulma peşindedir. erkeğin kaslı uzun boylu güçlü olması da sağlıklı ve genlerinin güzel olduğu imajını verir. sağlıklı insan sağlıklı görünür mekanizması işliyor yani. bu kadar bastırmayın düşüncelerinizi. önemli olan iç güzellik evet ama kimse görüntüsünden ya da aurasından etkilenmediği insanı tanımak istemez. aklınızda bulunsun. bu kadar korkmayın yakışıklı karizmatik insanlardan hoşlanmaktan.