citlembik
anlattiklarimdan sizlerde biliyorsunuz ki hala kalbimde olan birisi var. ayrilali 1 bucuk ay oldu. sizce aklimda kalbimde hala biri varken bi baskasini hayatima almali miyim? birinden bi merhaba mesaji aldim ve kalbimde olan insana sanki ihanet etmis gibi hissediyorum. cevapta vermedim halbuki mesaj atana. ya zaten cevap versemde birseyler bile olsa kisilik olarak hic dogru bi insan degil bir diger nedenim de bu cevap vermememin. bana akil verir misiniz?

Yorumlar

rosso
sana maksimum 60 gün 60 gün sonra bu kalbindeki kişiyi kalbinde tuttuğun her dakikaya güleceksin insanoğlu varlığına nasıl alışırsa mantıken yokluğuna da alışabiliyor bu konuyu 60 gün sonra tekrar konuşalım 😃
kultablasi
çitlembik hayata devam et uygun birisini bulduğunda birisine takılıpta ömrünü çürütme nasip bu nerden geleceği belli olmaz 😊
president
yalnızlığa mahkum et kendini
ejderiyaci
hala aklında birisi varsa zaten yeni biriyle öyle çok ileri seviye de bir şey düşünmen hayal kırıklığı olur sadece.zaten kişilik olarak doğru biri değil demişsin.yani olumsuz yaklaşmışsın zaten,cevap vermemen bence onunda üzülmemesini sağladı.gel gelelim aklında ki insana...ayrılalı bir buçuk ay oldu o seni arayıp sormamışken (tabi onla nasıl ayrıldığına bağlı kavga ettiysen ya da sen onu bıraktıysan yazmaması doğal)sen hala onu düşünüyorsun.o belki de başkalarıyla sabahlara kadar hahaha hihihi takılıyor.tabi bu benim düşüncem.eğer öyleyse senin hala onu düşünüp hayatını uçuruma sürüklemen,depresif takılman kendine zarar.
kizlarinunutamadigicocuk
kalbinde birisi varken başka bi kişiyi hayatına almak o kişiyi aptal yerine koymak... ne bilim herkes biraz empati kurarak hareket etmeli. kısacası kendine yakışanı yap.
citlembik
1 seneden fazla zamandir birlikteydik unutmak o kadar zor geliyor ki simdi bittigine bazen inanamiyorum