yorumcutoplum
eski tasarım varken burayı daha çok takip ediyordum. acaba hem yeni hem de eski tasarımı kullanma gibi bi seçenek getirilemez mi?

Yorumlar

koncuyyy
aynen benim de alismam zaman aldi bayagi ama bi sekilde iste. benimle ayni dusunuyor olmana sevindim. eski samimiyet yerini baska seye birakmis. 97liler rehin aldi siteyi
yorumcutoplum
alışılır alışılmasına da eski tasarım gerçekten çok güzeldi. göz yormayan yazılanları okumaya teşvik eden bir tasarım gibiydi. şimdi uzun aralıklarla giriyorum ve yazılanları okumak zor geliyor. özellikle uzun yazıları okumak daha zor oldu.
bu_hesap_silinmistir
eskisine alışmandan kaynaklı bi şey o ben de ilk başta pek haz etmemiştim yeni halinden ama sonradan bu daha güzel geldi :)
mayk
değişime direnç göstermek, değişimin statükoyu bozması, bilinenden uzaklaşmayı gerektirmesi, alışılandan vazgeçmeyi öngörmesi nedeni ile rahatsız edici bir olaydır. bir cismi hareket ettirmek için kuvvet uygulamak gerektiği gibi, insanlarla ilgili değişim için de bir nevi kuvvet uygulamak gerekir (koçel, tamer, 1998:485).
yorumcutoplum
değişime direnç göstermek ile site üzerindeki görünüm veya tema arasında nasıl bir bağlantı kuruldu anlayamadım.
mayk
ux (user experience) yani kullanıcı deneyimi denen bir kavram var. kullanıcıya önceki uygulamadan daha iyisini sunsan dahi kullanıcı yeni uygulamaya karşı bir direnç gösterir. şimdi ne kadar direnç göstersen de ilerde bu tasarıma alışacağına inanıyorum. şu an siz farketmeseniz bile çok ince ayrıntılar var sitede. örneğin iki bağlantı arasında mesafe parmağınızla yanlış basmayı engelleyecek uzaklıkta. burda size en iyi deneyimi yaşatmak için matematiksel oranları hesaplayıp bişeyler yapıyorken birinin çıkıp "eski site çok iyiydi yeaaa" diyor demeyecek kadar kullanıcıların geri beslemelerini önemsediğimizi bilmenizi isterim. belki ilerde, söz vermeyim, eski site tasarımını ekleriz. belki ama.