kimimben
ama böyle olmaz ki . kırmızı nicklere savaş açmıştım bir kaç hafta önce kendi silahlarımla saldırıyordum. şimdi kırmızı nickler benim silahımla bana saldırıyor bildirimlere bir tıklıyorum 30 tane acaba nedir nedir diye tıklıyorum. uşenmemişler tüm eski mesajlarıma girip tamam yazmışlar. boyle olmaz dramdır bu. bunu ben size yapmalıyım . kız merakı sevinçli sevinçli bakıp alakasız " tamam " görmek sinirinizi bozuyordu. olmaz bu kabul edemem yapmayın 😃 @odn guçlerimizi birleştirmezsek ayrı ayrı avlanacağız.

Yorumlar

Maviş 🐣
@odincan avlanmaz ama seni avlarız !
kimimben
@mavis heh kolaydı hodri meydan deneyin bakalım. bir bir duşeceksiniz ben kalıcam ayakta.😃
kimimben
@mavis ilk bildirime baktım tamam yazmışsın kalanına bakmadım 😃 tamam dışında bir şey yazdığın varsa (ki sanmıyorum) boşa gitti 😃
Gerekovic
odin isini bilir de sen yok ya.. sen kesin avlanacaksin:d mavisim hakli :d
kimimben
koalali sendemi ? sana fazla şeyyaapmamıştımki aynı mesaja bi kere tamam bi kere de peki dedim alt tarafı 😃 @oas gizli nükleer silahlarım var kendime güveniyorum 😉
koalali
ben de ilk ve son olarak şeyettim zaten. maksat içimde kalmasın :d
kimimben
ama şimdi benim içimde kalacak 😃 son sözü benim soylemem lazım 😄 inş mesaj yazarsın da sen görüşürüz 😃
Maviş 🐣
@kimimben tuzağıma düştün bile çok şey yazdıydım hadi şimdi bul bakalm 😉
kimimben
@mavis valla hiçç aramıcam 😃 yemem ben bunu 😄 sağlam kırmızı nicklisin kabul. ama yenilmmem 😃
Maviş 🐣
@kimimben 1 tane daha bak bari farklı olduğunu gör :d
kimimben
@mavis kıramadım bir tane baktım. haklıymışsın aynı değilmiş "tomom" yazmışsın. en azından dürüstsün 😃 ama bu aramızdaki savaşta bir işe yaramaz.
Maviş 🐣
@kimimben tomom dışında da çok şey yazdım her zaman dürüstümdür en büyük servetim dürüstlüğüm ;) ooo ben senle aramdaki savaşa son vermem zaten ;)
kimimben
@mavis bana iyi bişey yazmayacağına göre merak etmeme gerek yok bakmıcam . hem farklı dediğin tömömdör 😃 bende durust olduğumu düşünüyorum. savaş daimdir.
mortavsan
yav karşim sen nirdesin? 😂
kimimben
burdayım :d