anonim
bana yardimci olur. kafayi yemek uzereyim sanirim. İlac kullaniyodum ama cok hafif bi ilac 10 mg bilen bilir adı cipralex. 5 ay once kullanmayi doktorumun izni olmadan biraktim. surekli aglayasim var ofke patlamalari yasiyorum. karsimdakini kirsam da kirilmis olsam da haftalarca uyuyamiyorum dusunuyorum ayni konuyu surekli. artik daraldim. konustukca acilan biri degilim. hic bi konusma beni rahatlatmiyo. yine ayni seyler oluyo. git gide tukeniyo gibi hissediyorum. sizce tekrar ilac kullanmali miyim? napmaliyim ben?

Yorumlar

anonim
ortası sarı en altı mavi kutusunun.. bendede benzer durum var p.tesi saat 3 e randevu aldım
bunasilbalik
bence önce sakin olun. doktorunuza danışın ne yapmanız gerektiği konusunda bizim fikirlerimizdense daha mantıklı. birde sarı kola ve siyah kola yı karıştırıp için.. umarim kurtulursun bu durumdan
anonim
evet o. ben de gideyim dimi cunku kendim halledemiyorum. konusarak cozmeyi denedim o da olmuyo. İlaci kullanirken de sanki omur boyu kullanmak zorundaymis hissine kapilip korkuyorum.
mavibulut
benim babam,halam,amcam hatta enistem bile kullanıyor aynı ilaçtan. doktor tavsiyesi olmadan bırakmam iyi değil. çünkü etkili bir ilaç. bırakınca kendini kötü hissetmen normal.
kenancelik
bnce içini dök birilerine ve sürekli doktora git takip ettirki kurtulabil bundan
donmedolap
üzülerek söylüyorum ki ilaç kullanmak geçici çözüm, anı kurtarıyor ama kalıcı çözüm için gerçekten kafa yapısının bir dönüm noktasından geçmesi gerekiyor. ne yaptığında mutlu oluyorsan onları yapmayı dene kafana bu tarz düşünceler gelir gelmez yaptığın işi bırak ve başka bir şeyle uğraş. İlaç insanın beynini uyuşturur. asıl çözüm uyuşmadan halletmek. ama zor durumdaysan bir süre ilaçla destek al, ilaca bağımlı olmak iyi bir şey değil.
bellibelirsiz
sağolun arkadaşlar ya gitmem gerektiğine karar verdim dedikleriniz için baştan doktora sormadan bırakmam hataydı sanırım
anonim
tabikide git bende aşırı sinir var sinirlence ellerim titriyo ve kulak çınlaması var o ilacın yanında dideral nootropil ve vasoserc gibi değişik zamanlarda bi dünya ilaç verdiler hiç biri bi işe yaramadı p.tesi tekrar gidicem bakalım ne olacak
qozluklubiri
sokağa çık önüne gelen ilk çocuğa sor o ne derse onu yap. .
anonim
benim de zamanında sevdigimde aynı derten yandı onun meselesi farklı idi onu o noktaya sürükleyen bir sorun vardı ufak bile olsa sorunlar takılır kalırdı vs vs oda senin gibi bıraktı ilacı doktor 1 yıl kullanmasını soylemişti ama dinlemedi bunalıöa girdi aglamalar felan filan doktora gitti tekrar ilacın kullanımını artırdı ve düzelmişti doktorun dedigi tarihe kadar sakın bırakma en ufak darbede aynı seyler tekrar ediyor sakın bırakma
anonim
banada aynı şeyler oluyor.
anonim
bende hayvan gibi bağırıp duruyorum.bağırınca geçiyor.anam başımi bekliyor.siktı.yumuşacık bişey.anlamaktan basima agrilar giriyor.ben amatem hastasıyım .gün içinde çok yoruluyorum .biraz ilac icsem iyi olacak sanki.anami dovdum geçen ay.sakinlestiriler iyi geliyor.o kadar pis bir haldeyim ki.dilim disari çıktı sanki.kopek gibi bir hal aldim.nasil dilini sarkitir.sanki arkasından iteklemisler.kim demiş ben çalışırım diye.motor sanki.bizim villamiz var.disarda köpekler bağlıyor.
anonim
öyle bir kavga ettim ki.salonda kirilmadik şey kalmadı.bana bakıp sırıtan tipler falan.babamı kaybedince daha da bir bunalıma girdim.intihar dalışı diye bir sey varmis.
anonim
dilim damagima yapismis bekliyorum.nasil bir mantiktir.kolumda dövme .yutkun yutkun dur.