kutikura1
3 haftadır sabah akşam çalışıyorum ve pazartesi muhtemelen sınavdan kalıcam..bazen soruyorum kendime malmıyım diye🙈yok değilim arkadaşlar özel ders veriyorum,lise konuları şakır şakır duruyor.lakin gel görki üniversite eğitimini sevemedim be.hocaların öğretme derdi yok gibi,genellikle öğrenciyi mal etme taraftarılar ve kamçılıyoruz diye de bir savunmaları var.ne diyeyim;yeni başlangıçlar için kaybetmek gerekir..
bu arada diğer fakülteden insanlarla konuştuğum da tıpçılara havalı,kendini beğenmiş,aman amancı bir gözle bakıyorlar;bence öyle değiliz,yani en azından hepsi öyle değil müsterih olun.arada biz de üzülüyoruz gördüğünüz gibi,sınavdan sonra biz de ölümüne gezicez,sabahlayacağız,ilginç şeyler yapacağız.bizim de iki gözümüz iki kulağımız var arkadaşlar,biz de insanız😁😁

Yorumlar

Gerekovic
ben ayni kefeye koymuyorum hepinizi ama bir "varlık" tanımıştım, okuduğu bölüm ile beni ezebilecegini sanan :d tıp okuyordu bu varlik. benden istedigi cevap gelmeyince ezmeye kalkip, sonra agzinin payini alip yerine geri çöküyordu özrünü dileyip :d ondan dolayi tıpçıları kendini beğenmiş görmemek icin cok ugrasirim:d sınavlarınızda başarılar simdiden. alırsınız emeginizin karşılığını:)