anonim
kazağına parfümüm bulaştı diye ona sarılıp ağlayarak uyuduğunu sarhoşken itiraf eden sendin. ne değişti de 5 ay sonra hemen yeni birine aşık oldun ben hala seni seviyorken. anladım ki kimin neyi ne kadar söylediği/yaptığı değil, kimin ne çektiğine göre degişirmiş aşk.

Yorumlar

anonim
@odin İlişki onun umursamazlığı yüzünden bitti. ben değil o beni kaldıramadı. belki de kilo vermeliyim..
anonim
aslında tek sorunu kafasıydı. o olmasa iyi insan aslında. ya bir insan için arayıp haber vermek bu kadar mı zor? arayınca ya da mesaj atınca eline telefon mu yapışıyo acaba diye düşünmedim değil hani..
anonim
eski sevgilim; ben onun yanında mutluyken buluşma öncesi arkadaşına:"kız olcak yanımda sen beni sürekli ara bende gelmek zorundaymışım gibi yapcam. ama sürekli ara" diye tembih etmiş lan en çok buna sinirleniyorum böyle kendi kurduğu oyunu arkamdan çevircene yüzüme söyleseydi vallahi bi daha buluşmazdım. en sonda bana atılan iftirayla son buldu ilişkimiz.. en azından sizinki iyi bitmiş.
anonim
benim de tek istediğim bitse de ilişkiler en azından saygı kalsın. sonra çirkefleşince hoş olmuyor. ne güzel bitmiş bak böyle de olabiliyormuş.
anonim
İki insan saygılıysa düşman olunmaz tabi ama bizim ki önceki ilişkin gibi biraz.
heymama
odin micolnirden mi bahsediyoruz 😁 ayrıca anonimbayan kimileri sarhoş olmaz sarhoş gibi yapar sen kendi gözünle görmediysen ağladım dediğine de pek inanma bence
bu_hesap_silinmistir
yaa bak bu defa iyi stalklayamamışım sen sağol heymama :d:d