blue
arkadaş ve sevdiklerinizle siyaset yapmayınız, tartışmayınız birbirinize en büyük kötülüğü bu noktada yaparsınız çünkü dozunda ve bilinçli yapılmayan siyaset aranızın açılmasına yol açacaktır. ha yapacaksınız da dozunda yapın arkadaş şu hayatta sevmediğim bir çok şey arasında siyaset banko ilk 3 e oynar seçim günlerini zaten hiç sevmem :d herkesin kendine göre bir görüşü var saygı duyun geçin her neyse siyaset bilimciler beni linç etmeden yazımı sonlandırayım, kalın sağlıcakla :)

Yorumlar

Gerekovic
benim prensibimdir parti muhabbetine girildiğinde elime telefonu almak :)
bitchy
cok haklısın arkadaşım birde ortamdan ortama doneklik yapan arkadaşlar var geberticem
koncuyyy
dogru diyosun reisss
blue
en iyisini yapıyorsun @oas girme o muhabbetlere boşver :d onlarda nabza göre şerbet verenlerden galiba @bitchy :d @koncuyyy sağolasın başkann :)
Gerekovic
dinlerim ama bak :d benim görüşüm öyle körü körüne değildir. hepsine sövebilirim. o yüzden o kadar sıkıntı yaşamıyorum. ama abi körü körüne gidiyorlarsa da duramam. güler işime bakarım. diğer körü körüne olanlar uğraşsın :d
koncuyyy
odin kizarrrr koncuy kacar :)))
blue
aynen öyle oas iyisini yapıyorsun boşver sen gülürsen herkes gülür :d ve de odinin çaldığı zilin sesini duydunuz arkadaşlar halen o derecede olan arkadaşları yan masadan çağırıyorlar :)
Gerekovic
yan masa onlara ikram yapacakmış :d tabi ki gülecekler. gülmek bulaşıcıdır blue. esnemek gibi. bir kişi esner ve onu görenlerin de esneyesi gelir ve uykuya teslim olurlar. gülmek de böyledir işte.. :)
bitchy
hahhahahahhahhahhh :d :d
blue
peki gulunce neye teslim oluyoruz :d
Gerekovic
gülünce mi? himm seye teslim olacağız. anlatirmaz yaşanır bu :d bak simdi biz gülünce rahatlariz. rahatladiktan sonra kendimizi sıkmayız. sıkmayınca ne olur? kendimiz oluruz biz. maskelerimizi bırakırız. gülüşler belki basta sahte olabilir ama bir müddet sonra gercege döner ve gercekten gülümser. ya bir insan gülerken nasil rahatlamaz? boyle doya doya kahkahalar atarken... bak yine kahkaha atasim geldi :d :d anlatamadim biliyorum tam olarak fakat iste.. off :(
Mor
Mor @mor
8 yıl
mesela ben 'oyu nereye attın?' diyenlere 'e sandığaa..' diye cevap veriyordum, yarın da öyle demeyi düşünüyorum. o kadar girmek istemiyorum muhabbete -_- 😅
blue
daha iyi bir anlatım olamazdı oas sana puanim 9 kanka :d @disikartal bir de o tur saçma salak soru sorunlar var tabi sanane kardesim benim oyumdan :)
Gerekovic
o zaman niye 9 bro? :d hayır bu resmen iste benim stilim jürisinin puani gibi oldu :d evet disikartal. hele bir de ailede.. masallah babam kalkti "uuyusagum partisi bir oy daha kazandi fena mi" diyor kardeslerime. bosa attim diyesim var :d ben oy kullanmamak icin memlekete gelmek istememistim. annem yine ikna etmis teyzemi resmen :d neyse isin özü disikartal en iyi cevabi veriyorsun. izninle kullanmak istiyorum :)
Mor
Mor @mor
8 yıl
de mi? :) herkesin oyuna kimse karışamaz @blue 😁 tabi kii @onumarkamsobee kesinlikle herkese tavsiye ederim :)
Barışçıl
siyaseti sevmem diyenler neden iş bulamıyorum diye ağlamamalı o zaman. en azından gidişat hakkında fikirleri olmalı ve takip etmeliler değil mi ama. bana dokunmayan yılan kafası bir gün gelir size de dokunur çünkü.
anonim
ülkenin geleceği mi sıradan bir arkadaş mı?