sorunsalsorun
samsun sıkıyorsun beni boguyorsun denizinin rengi sanki tüm şehri kaplamış gibi hep buhran hep kasvet güneşin bile yalancı gozyaslarin dinmek bilmez bi feryat bi figan anlayamıyorum derdini ... bunaltiyorsun beni...

Yorumlar

Gerekovic
e bir dinlemeyi denesen samsun'u? karşılıklı bir dinleşin bakalım. sana diyecek ki: "bu denizin renginin, havanın kasvetinin böyle olması senin eserin. ben aslında renkliyim. ama sen kasvetlisin."
sorunsalsorun
beni tanımadığınız için bu yorumunuzu mazur goruyorum küçük bi gulumsedim size sadece o kadar bisey yazmama bile gerek yok...
Gerekovic
yanlış anlamayın sorunsalsorun bey. küçük bir gülümseme? bir nevi amacıma ulaşmışım o vakit :))
sorunsalsorun
küçük bir not gülümseme gülmek demek değildir . sadece bir dudak hareketidir .gülmek ile arasındaki en ayırt edici özellik ise gozlerindir gulumserken gözlerinin yanında kırışıklık oluşmaz çoğu kez bir sitemdir ama çoğu insan anlamaz.
Gerekovic
en azından o hareketin başlangıcı gelmiş. bunu hiç yapmayanlar da mevcut. yani başlamak da bir kazanımdır bence. siz şimdi sadece dudak hareketini yapmış bulunmaktasınız. belki de daha sonra bu hareket biraz daha genişleyecek. ağzınız açılmasa da olur :)
sorunsalsorun
farklı tellerden çalıyoruz yada ben seni anlama kapasitesinde değilim ben nerdeyim sen nerdesin ...
Gerekovic
belki de ben seni anlayıp anlamamazlıktan geliyorumdur. olamaz mı?
sorunsalsorun
İşte en sevdiğim özellik anlamamazliktan gelmek kısaca aptali oynamak gün içinde bende senin gibiyim ama aptali oynadigim insanlar değer vermediklerim umursamadiklarim bu ne demek biliyor musun sana gore bende değersiz sıradan ve geciciyim ve bunda yüzde yüz haklisin o yüzden biz hiç anlasamayiz oas kafa yapımız aynı çünkü aynı kutuplar iter(fizik 5.snf)
Gerekovic
yanlış cevap genç :) ben anlamamazlıktan geliyor olabilirim ama bu sana değer vermediğim için değil. kabul çoğunluk yaptıklarım çok fazla değer vermediklerimdir. şu an ise sana senin gülmek ile ilgili düşüncelerini yanlış bulduğum için anlamamazlıktan geliyorum seni. ayrıca derdimin anlaşabilmek olduğunu nereden çıkardın? :)
sorunsalsorun
demekki ben seni anlama kapasitesinde değilim buda senin yazdigin ben seni anlamamazliktan geliyor olamaz miyim sorusunun cevabıdır yanı hayır olamazsın sen beni anlıyorsun ama ben seni anlama kapasitesinde değilim yanı yine benim dedigime geldik. evet buradan devam edebilirsin..
Gerekovic
niye beni anlama kapasitesinde olmayasın? anlama kapasitesinde olmasan bizim benzer olduğumuzu anlayamazdın.
sorunsalsorun
konu bütünlüğünü kaybettik ama hala asıl amacının benimle konuşmak değil benzettigin kişi olup olmadigimi anlamak olduğunu zannediyorum sandığın kişi değilim diyeceğim ama olabilirim de ;) neyse hadi anlasamayacaz biz böyle 50 sayfa yazarız
Gerekovic
ya işte sıkıntı o. ben sana yazarken benzettiğim kişiyi düşünmedim. bak sen aklıma getirdin :) 50 sayfa yazmayız bence. ben az sonra yatar uyurum. sabah işlerim var. ama gece yine devam ettirebilirim :p
sorunsalsorun
İyi geceler sana oas yordun beni valla ya daha yapacak islerim var
Gerekovic
sana da iyi geceler sorunsal. beynimi sulandırdın gibi bir şey ama olsun :d