anonim
danışmanınızla birlikte hazırladığınız, seminer için kullanacağınız ve sizin onca uğraş vererek çevirdiğiniz yazıları danışman kendi kitabında yayınlarsa ne yapardınız ?

Yorumlar

anonim
dava açardım valla, öyle bi dünya yok
Gerekovic
hoh! ayıp ama o ne canım öyle? hem seni eşşek gibi çalıştırıyor hem de kendi adı altında mı yayınlıyor? sanırım sinirden kudurur ve birçok bardak soğuk ve tuzlu ayran içerdim. çünkü kanıtlayacak bir delilim yok elimde.
heymama
adam tez yazmak için kullanması gereken malzemeleri bize ödev olarak veriyor daha ne diyim ki. ver abicim tezini de ben yazayım uğraşma en iyisi diyesim geliyor
poseydon
danışmanın bildiğin kullanmış seni. geçmiş olsun.
anonim
welcome to academic world neo
anonim
direkt gider danışmanla konuşurdum ve bunu geleceğime bir yatırım olarak ona katkım olmasını sağlardım. kimse boş beleş bir yerlere gelmiyor öyle değil mi?
kıyma makinesi
ooo ortalığı ayağa kaldırırdım!
laedri
hazırladığım ve danışmana sunduğum çalışmaların noter tastiüini alır danışmanla işim bitikten sonra intihal yaptığına dair akademik camiaya elimde ki belgeyi göstererek yayımlardım. tabi bu dediğimi yapabilmek için o olayın üzerinden bi kaç yıl geçmesi gerekirdi sanırım. ama olsun intikam doğuk servis edilmiyor mu sanki :)